BOINC - chess960@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bezite nekdo Chess960 na Linuxu? Ja sem uchodil linuxovou aplikaci 1.06 na FreeBSD, ale prijde mi, ze se spousti dva kusy glaurungu, tudiz ze vypocet trva zbytecne 2x casu co by trvat mohl. I srovnani casu na vysledcich proti Windows masinam mi to zda se potvrzuje.
Takze, kdo mate Chess960 na Linuxu, muzete mrknout v topu, kolikkrat vam bezi ten glaurung?
Takze, kdo mate Chess960 na Linuxu, muzete mrknout v topu, kolikkrat vam bezi ten glaurung?
Ted jsem to na jednom zkusmo pustil. glaurung bezi jen jednou, ale vykon neni nijak oslnivy. Bohuzel to nemam s cim srovnat, na widlich mi chess beri na Duronu 750 a casy jsou v prumeru o 1/3 delsi nez u A64 3000+ s Linuxem, takze tenhle projekt na Linuxu je ztratou (procesoroveho) casu.
Private (old) + CCU stats.
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Odchytil sem si jednu jednotku a udelal na ni nejake benchmarky:
linux 1.06 app + celeron 2.80 GHz : 8m 1s
moje vlastni app + celeron 2.80 GHz : 9m 8s
linux 1.06 app + opteron 165 : 5m 10s
moje vlastni 64-bit app + opteron 165 : 4m 30s
(Figl je v tom, ze chess960athome je jen tenky wrapper kolem jinak open-source sachoveho programu glaurung - http://www.glaurungchess.com)
linux 1.06 app + celeron 2.80 GHz : 8m 1s
moje vlastni app + celeron 2.80 GHz : 9m 8s
linux 1.06 app + opteron 165 : 5m 10s
moje vlastni 64-bit app + opteron 165 : 4m 30s
(Figl je v tom, ze chess960athome je jen tenky wrapper kolem jinak open-source sachoveho programu glaurung - http://www.glaurungchess.com)
Naposledy upravil(a) Pav Lucistnik dne sob srp 12, 2006 11:51 am, celkem upraveno 1 x.
Oprav tam URL - ma koncit .comPav Lucistnik píše:(Figl je v tom, ze chess960athome je jen tenky wrapper kolem jinak open-source sachoveho programu glaurung - http://www.glaurungchess.org)
Co takhle nekam hodit tu binarku... at to dalsi zajemci nemusi kompilovat. Predpokladam, ze to mas staticky slinkovany.... na RH9 neni libstdc++.so.6 a me se nechce ji tam pridavat.
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ze by meli v tom glaurung vlastni patch? To by to asi vysvetlovalo.Pav Lucistnik píše:Hm, kazdy paty result invalid, a na ostatnich dostavam polovinu toho co claimuju...
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Podle me nemaji. Dival sem se na par dalsich lidi s Linuxem a i oni maji 20% invalid rate...Bubak píše:Ze by meli v tom glaurung vlastni patch? To by to asi vysvetlovalo.Pav Lucistnik píše:Hm, kazdy paty result invalid, a na ostatnich dostavam polovinu toho co claimuju...
A hlavne, ja jedu s oficialnim glaurungem.
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Projekt v tuto chvili MA praci.
Pava doplnim, ze projekt ma i novejsi aplikaci verze 1.23, ktera ma novejsi Glaurung chess engine.
Ze i s novou verzi pretrvavaji problemy validizace mezi Win a Linux je problem. A to je pritom docela primitivni aplikace a ne klime...tak moc nechapu, ze se nemuzou Win a Linuched potkat ani na sachovnici...
Pava doplnim, ze projekt ma i novejsi aplikaci verze 1.23, ktera ma novejsi Glaurung chess engine.
Ze i s novou verzi pretrvavaji problemy validizace mezi Win a Linux je problem. A to je pritom docela primitivni aplikace a ne klime...tak moc nechapu, ze se nemuzou Win a Linuched potkat ani na sachovnici...
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jop, vypadek prace trval jedno odpoledne a cast noci...
Jinak ono to s tim glaurungem asi bude docela peklicko, staci zkompilovat sestkrat na Linuxu se sesti ruznyma verzema gcc a kompilacnima volbama, a dava to sestkrat ruzny vysledky...
A ten Windowsovy neni kompilovany pomoci gcc ale ve Visual Studiu, takze haluz nejvetsi
prakticky jina aplikace.
Jinak ono to s tim glaurungem asi bude docela peklicko, staci zkompilovat sestkrat na Linuxu se sesti ruznyma verzema gcc a kompilacnima volbama, a dava to sestkrat ruzny vysledky...
A ten Windowsovy neni kompilovany pomoci gcc ale ve Visual Studiu, takze haluz nejvetsi
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: