Není to to samé, ale si třeba myslím jenom já. Komančové a jejich toaletního režimu měli svoje gestapo - (StB) a také svoje Schutzstaffeln - SS (Lidové milice) a k tomu Hitlerjugend (SSM) . Dneska je to cháska bezmocných staříků, s kterýma ale vůbec před 20 a více lety nebyla prdel. Klaus je prezidentem díky bolšánům a vůbec se za to nestydí. Takže tichá podpora je co? O ně se nikdo opírat při všech hlasováních nemusí. Jinak je třeba říct, že k moci po válce by se nedostali, kdyby nepředcházely ty události, které předtím byly - válka a okupace, atd.dejvidek píše:Tyhle věci neodlišuji, je to jedno a to samé. Problém je, že postižené ovečky ČSSD si myslí, že v tom je rozdíl. Není.forest píše:Odlišujme dvě různé věci a to vládu s KSČM a vládu s tichou podporou KSČM.....
Mít radost z toho, že v demokratické zemi není ani po měsíci vláda je zcela mimo mé chápání.forest píše:Jsem rád že mu to neprošlo a že třeba konečně začnou jednání o vládě která bude moct 4 roky vládnout....
dejv
Komančů jsem si užil dost, ale dneska bych je nedemonizoval. Nevidím, dobrou reprezentaci ani na jedné straně politického spektra. Rozhodně ve mě nebují ta nesmiřitelnost z nějakých levých nebo pravých táborů. Protože nesmiřitelný až do krajnosti byli právě ti rudí šmejdi a kdo se chová jako oni a je také nesmiřitelný mohl by se možná posuzovat podle hesla: vypadá jako kachna, kejhá jako kachna, tak je to kachna ... (nenávidí jako bolševik, je nesmiřitelný jako bolševik, tak je to ...... ).
V jiných demoverzních zemích se kolikrát nedaří sestavit vládu třeba i rok. No a taky to funguje ..., někde mají vládu co by dup a nemusí to tam stát za nic.