MS ve fotbale 2006

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Jo ty fotky by mohly být fakt unikátní :lol:

Obrázek
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Tak tedy i já přihodím polínko:

1) Vráťa: Skutečně tam běhal tu druhou půli jak ztracenej v lese. Je ale třeba přiznat, že ho omlouvali i hráči (minimálně Rosa), že ho tam nechávali samotného, anžto toho měli dost a už o moc nešlo. Takže na odstřel prosím až po Ghaně.

2) Se zraněním se moc nenadělá. Horší je, že jsme dostali 4 karty (mj. Nedvěd, Rosa, Galásek) a po druhé se 1 zápas stojí. Při úspěchu ve skupině se jedna karta umaže, ale trest za 2 karty zůstává!!! Teda předpokládám, že bude proč mazat. :wink:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Německý tisk: Dortmund - USA 3:0.
Honza

Příspěvek od Honza »

Fotbal jsem nevidel, nebyl cas...Akorat jsem rano videl title v novinach.
Kolega ze statu mi pred vikendem psal, ze "US team is said to be good (finally!) and it should be a good game".
Jestli byly USA pripravene nevim...nebo spise na co byly pripravene? Tak snad to byla "good game" :wink:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui... :D polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden :shock: :lol: :lol:
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

CZE-USA

Příspěvek od Pepino65 »

Tak se mi poštěstilo a byl jsem přitom. Něco málo fotek jsem uvedl na web, abyste se tak malinko mohli pokochat.

http://album.olympus.cz/PhotoGallery//P ... lbum=78337[/url]
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

tv noha

Příspěvek od fatbozz »

Lesmen píše:sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui... :D polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden :shock: :lol: :lol:
zde se nova zase vytahla, opet ukazala ze umi vytahnout jen spinu !
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Re: tv noha

Příspěvek od azor666 »

[OT]
Lesmen píše:sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui... :D polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden :shock: :lol: :lol:
jj přesně tyhle pokrytecký průzkumy mám taky rád. Udělejte si v Česku průzkum třeba o besesbalu , kriketu nebo ragby, a češi dopadnou ještě hůře amíci ve fotbale.
Já osobně se přiznám že vše co vím o kriketu mám z knížky Jak jsem vyhrál válku. a ty zbylé sporty sem vyděl párkrát ve filmu. (až google mi řek že se to hraje i u nás)
To je to samé jak ta blbost že amíci nevědí kde je ČR. no proč by to měli vědě?. No mě dát slepou mapu Afriky nebo Jižní Ameriky (středního východu...)tak tam napáchám také dost zvěrstev. A pochybuji, že bych byl výrazně pod průměrem. Trefili byste někdo alespoň státy jejich unie? (já bych jich trefil max deset a to jsou skoro všechny významnější než ČR) .
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: tv noha

Příspěvek od Pepino65 »

azor666 píše:[OT]
jj přesně tyhle pokrytecký průzkumy mám taky rád. Udělejte si v Česku průzkum třeba o besesbalu , kriketu nebo ragby, a češi dopadnou ještě hůře amíci ve fotbale.
Já osobně se přiznám že vše co vím o kriketu mám z knížky Jak jsem vyhrál válku. a ty zbylé sporty sem vyděl párkrát ve filmu. (až google mi řek že se to hraje i u nás)
To je to samé jak ta blbost že amíci nevědí kde je ČR. no proč by to měli vědě?. No mě dát slepou mapu Afriky nebo Jižní Ameriky (středního východu...)tak tam napáchám také dost zvěrstev. A pochybuji, že bych byl výrazně pod průměrem. Trefili byste někdo alespoň státy jejich unie? (já bych jich trefil max deset a to jsou skoro všechny významnější než ČR) .
2 azor666: znam všech 50 jejich států, ale jen proto, že se o různé dění ve světě zajímám. Je pravda, že oni říkají evropskému fotbalu soccer, ale spousta jich ani neví co to je ten soccer. Kvalita jejich školství u nich není nijak výrazná, řekl bych dokonce, že je bídná(v globálu), ale v tom množství škol co oni mají, je jich kvalitních jen pár slabých procent, ale i to je mohutná síla (Harvard, Berkeley, Yale, Princeton ...), jaká nemá ve světě obdoby.
Většina nobelovek jde do USA, na druhou stranu jak řekl Nick Carter: "Praha?. To znám, to je někde ve Vídni". Všiml jsem si, že se věnuješ válečné literatuře (románu). Já též. Nova je jinak tragická televize, bída střídá utrpení a zpravodajství (stálý sled vražda, havárie a na závěr kočička a pejsek)stojí za ... Štěstím je, že už nebudou vysílat 1. ligu ve fotbale.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

2 Pepino: ja fandim MIT :wink:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Dneska všichni držet palce :Honza_pray
Jestli postoupíme jako druzí, tak hrozí že bychom dostali Brazilce a to by nemuselo být to nejlepší :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
kilohertz
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kilohertz »

Tak jsme prohráli 0:2, to zamrzí, ne? :cry:
Obrázek
Pokud pro nějaký jev existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to nejméně komplikované.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Takže pro nás MS skončilo, dnešní porážkou jsme si skoro znemožnili postup do osmifinále. Lokvenc - katastrofa, Galásek, Ujfaluši a Plašil - to samé. Hrůůůza. Křováci nás porazí 2:0....
dejv
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

hmm,takze konec :cry: ac nerad musim priznat ze dnes sme si nezaslouzili ani bod... :oops: Lokvenc jako by ani neexistoval a nebyt Cecha tak sme dostali 10 branek :shock: nepochybuju o tom ze po takovemhle vykonu jako proti nam daji Ghanane USA tak 5:0 a je rozhodnuto... jedine ze bychom porazili Italii no :D :wink:
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Po výkonu Amíku proti Italům bych to neviděl tak černě. Ale bodík stačit nebude. Největší traged byl Ujfaluši, co bylo špatně v obraně, tak u toho se nachomejtl, jako kdyby mu Brückner zadal za úkol zmrvit co se dá a pak se nechat vyloučit.

2 Azor666: Tomu říkám škola (MIT).
Zamčeno