Bubak píše:Ja bych si spis tipnul, ze ty validatory pridali jen docasne aby zvladly naval spoctenych WU za 4 dni. Validator dost casto nestihal a jel na doraz. S pripravou S5 to nejspis nema nic spolecneho.
Bruce by mohl postradat treba 5 Opteronu z te farmy a dat nechat je bezet jako servery.
Brzy to bude tak, ze projekty budou mit jako servery poradne opterony a SETI stale pojede na starych herkach, i kdyz tam v nich trochu pameti maji...
Honza píše:Bruce by mohl postradat treba 5 Opteronu z te farmy a dat nechat je bezet jako servery.
Nemyslim, ze ta farma je urcena pro BOINC. Nejspis tam pocitaji uplne neco jinyho a BOINC je tam jen tise trpenej.
Honza píše:Verim, ze se na S5 pripravuji.
Na foru E@H kdosi tvrdi, ze mu Bruce napsal a potvrdil ze WU S5 se budou distribuovat jeste pred ukoncenim S4. Pokud je to pravda, tak nehrozi "no work from server"
JardaM píše:Až se zítra ráno probudíme, budeme v EAH na druhém místě.
Sice ješte nespím ale na 2. miste už jsme. Podle boincstats ještě ne, dle EAH už ano. Až se ráno probudím tak bychom měli mít i 25 milionů. (EDIT MÁME)
Gratuluji všem co k tomuto úspěchy přispěly
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
JardaM píše:Až se zítra ráno probudíme, budeme v EAH na druhém místě.
Sice ješte nespím ale na 2. miste už jsme. Podle boincstats ještě ne, dle EAH už ano. Až se ráno probudím tak bychom měli mít i 25 milionů. (EDIT MÁME)
Gratuluji všem co k tomuto úspěchy přispěly
To jsi ponocoval jenom kvůli tomu?
Je to obrovský úspěch pro celý tým, další projekt na kterém skutečně bodujeme
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
To mě těší, ten fixní kredit. Protože aspoň to bude spravedlivé. Když vidím ty rozdíly v přidělování, tak někdy je to peklo. Ale mně je to celkem jedno, jsem rád, že projektu pomůžu a dufám, že stále budu moct pomáhat.
Ano, tie kreditove uvahy a motivacie su niekedy unavne, ale ako vidno teraz na SETI, autori projektu by to nemali podcenovat, lebo to moze vyrazne ovplyvnit zaujem uzivatelov.
Ako mi napisal kamarat, "autori projektov asi nepredpokladali, ze niektori uzivatelia budu natolko vychcany".
Spolu s tim, ze by validator daval fixni kredit podle delky WU, si cenim i toho, ze u Einsteinu vyslechli me dlouhomesicni prosby o zlepseni scheduleru.
Einsteinuv scheduler je alespon trochu "smart" v tom, ze dava WUs tak, aby nebylo treba prilis mnoha downloadu. Ale presto se potykaji s problemem kvoty, pokud se kratke sejdou na rychle masine. Tedy v planu maji davat kratke WU pomalym strojum. Myslim, ze by tim uspokojili jak ty, kteri na pomalych strojich (nebo netrpelivi - zalezi na uhlu pohledu) remcaji kvuli dlouhym WU tak vykonne poctare, kteri pak nemaji co pocitat.