Kolik je Vám let?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

a vůbec - když vidíte nějakou fotku někoho, ihned odhadnete jeho povahu... ve skutečnosti je ale většinou jiný. Tady ve fóru mi to připadá, jako bych už všechny tak trochu znal, ale ve skutečnosti vím o vás tady minimum... vůbec by mě zajímalo - jak vypadá takový dejvidek, TheBurn, zod a podobně. Všichni se tady znají spíše povahově. Mě například nenapadlo, že tady bude tolik lidí okolo třicítky...
a na te fotce Honzy s vousamy mi někoho připomenul - proto mě to asi tak překvapilo...
a na te fotce Honzy s vousamy mi někoho připomenul - proto mě to asi tak překvapilo...
Tak to by pro tebe asi byla zajimava zkusenost jakou jsem mel loni: znal jsem spousty lidi docela dobre z fora CPDN (za tu dobu urcite lepe nez lidi tady)...a pak jsem je najednou po roce osobne potkal....4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:a vùbec - když vidíte nìjakou fotku nìkoho, ihned odhadnete jeho povahu... ve skuteènosti je ale vìtšinou jiný. Tady ve fóru mi to pøipadá, jako bych už všechny tak trochu znal, ale ve skuteènosti vím o vás tady minimum... vùbec by mì zajímalo - jak vypadá takový dejvidek, TheBurn, zod a podobnì. Všichni se tady znají spíše povahovì. Mì napøíklad nenapadlo, že tady bude tolik lidí okolo tøicítky...
a na te fotce Honzy s vousamy mi nìkoho pøipomenul - proto mì to asi tak pøekvapilo...
EDIT: Asi by te prekvapilo, ale vetsina aktivnich na CPDN foru byla jeste starsi.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A jak se změ nil tvůj pohled na ty lidi?
Mimochodem vím, že se tady řešila pracovní schůzka lidí okolo teamu. Z mého pohledu to nebylo nic pěkného, protože jste utřeli všechny lidi co jen trochu projevili zájem, ale zrovna nic důležitých činností pro potřeby teamu nedovedli.
Já si ale myslím, že takové výjezní zasedání u piva (vína nebo slivovice) by nebylo vůbec špatné. Uvědomuju si, že např. do Stěbořic je to docela z ruky, ale doufám, že se to někde a někdy povede.
Mimochodem vím, že se tady řešila pracovní schůzka lidí okolo teamu. Z mého pohledu to nebylo nic pěkného, protože jste utřeli všechny lidi co jen trochu projevili zájem, ale zrovna nic důležitých činností pro potřeby teamu nedovedli.
Já si ale myslím, že takové výjezní zasedání u piva (vína nebo slivovice) by nebylo vůbec špatné. Uvědomuju si, že např. do Stěbořic je to docela z ruky, ale doufám, že se to někde a někdy povede.

-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Blackkarel píše:A jak se změ nil tvůj pohled na ty lidi?
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

jo, to celkem dálka je. Ale já stejně moc nejsem na takové "akce". Většinou nikde sám na takové srazy nechodím. Prostě nejsem takový typ. První taková akce, na kterou nejspíš půjdu bude asi "rozloučení se ZŠ"... (a víno, slivovice a podobné by asi u nás doma taky neprošlo - jsem jěště moc malýBlackkarel píše:Ne právě naopak, ale koukal jsem se do mapy a je to fakt dálka.
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Martin
Nevim proc ale tvuj prispevek mi prisel hrozne vtipny
Takova kombinace zoufalstvi a beznadeje ze nemas svoji kategorii a jak jsi to precizne rozvedl tak jsem se opravdu pobavil. Ty schody vubec nebyly mineny jako ukazka tvoji logiky...proset sem si na to najednou vzpomel tak sem to sem napsal pro zlehceni.
Ze svych progamerskych let vim ez takovy srazik v hospe s lidma ktery znam pouze pres net ma svoje urcite kouzlo...sand nikdo nevypadal podle mych predstav a v nekterych pripadech jsem byl vyrazne prekvapen.
Treba se jednou vsichni v nejake zapadle prijemne hospudce sejdeme

Nevim proc ale tvuj prispevek mi prisel hrozne vtipny
Takova kombinace zoufalstvi a beznadeje ze nemas svoji kategorii a jak jsi to precizne rozvedl tak jsem se opravdu pobavil. Ty schody vubec nebyly mineny jako ukazka tvoji logiky...proset sem si na to najednou vzpomel tak sem to sem napsal pro zlehceni.
Ze svych progamerskych let vim ez takovy srazik v hospe s lidma ktery znam pouze pres net ma svoje urcite kouzlo...sand nikdo nevypadal podle mych predstav a v nekterych pripadech jsem byl vyrazne prekvapen.
Treba se jednou vsichni v nejake zapadle prijemne hospudce sejdeme

-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

tak teď nevím, jestli to bylo myšleno vážně(jako že to bylo fakt vtipné), nebo jako ironická narážka (jako že jsem deb**)...zod píše:Nevim proc ale tvuj prispevek mi prisel hrozne vtipny![]()
Takova kombinace zoufalstvi a beznadeje ze nemas svoji kategorii a jak jsi to precizne rozvedl tak jsem se opravdu pobavil.
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:tak teď nevím, jestli to bylo myšleno vážně(jako že to bylo fakt vtipné), nebo jako ironická narážka (jako že jsem deb**)...zod píše:Nevim proc ale tvuj prispevek mi prisel hrozne vtipny![]()
Takova kombinace zoufalstvi a beznadeje ze nemas svoji kategorii a jak jsi to precizne rozvedl tak jsem se opravdu pobavil.
Rozhoden to nebyl zadny ironicky utok vuci komukoliv

-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

dobře,zod píše:4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:tak teď nevím, jestli to bylo myšleno vážně(jako že to bylo fakt vtipné), nebo jako ironická narážka (jako že jsem deb**)...zod píše:Nevim proc ale tvuj prispevek mi prisel hrozne vtipny![]()
Takova kombinace zoufalstvi a beznadeje ze nemas svoji kategorii a jak jsi to precizne rozvedl tak jsem se opravdu pobavil.Nic takoveho
Mel sem trosku nabumbano pivicka a opravdu sem se pobavil v dobrem smyslu slova
Kdyz jsem si te predstavil jak se chystas hlasovat a vono to nejde ani sem ani tam
![]()
Rozhoden to nebyl zadny ironicky utok vuci komukoliv

- Kontaktovat uživatele:
Taky doufám, že se to někdy povede, ale musel by o to být větší zájemBlackkarel píše:A jak se změ nil tvůj pohled na ty lidi?
Mě je to kupříkladu úplně jedno kde to bude, hlavně když se sejdeme osobně
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Chci se kouknout taky na tvoji fotkuHonza píše:Hmm, zajimave. Jeste zajimavejsi by bylo konfrontovat predstavy asociovane z te fotky se skutecnosti (btw, [existujici] varianta bez fousu nebo z fousama do culiku a na bruslych nejspis zpusobuje jine asociace). Nejsem presvedcen, ze by predstavy vytvorene z te fotky nejak zasadne korelovaly s moji skutecnou povahou.4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo, je to zajímavé. Já jsem si třeba Honzu představoval úplně jinak, než jsem viděl jeho fotku![]()
nebudu tady na ni dávat link, mohlo by to Honzu naštvat - jestli to Honzovi nevadí, dá vám na ni link sám (možná)
A jak jsi si mne, proboha, predstavoval
Kde ji najdu
Mimo jiné, navrhoval bych aby si každý ke svému profilu ve fóru dopsal údaj o věku, takhle v anketě stejně nezjistím kdo má kolik
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Kdyz budou lidi chtit, tak si tam vek dopisou. Ale zatim jsem to nevidel a urcite by to menelo byt povinne. Pro mne vek neni dulezity, takze ani narozeniny neslavim.forest píše:Chci se kouknout taky na tvoji fotku![]()
Kde ji najdu![]()
Mimo jiné, navrhoval bych aby si každý ke svému profilu ve fóru dopsal údaj o vìku, takhle v anketì stejnì nezjistím kdo má kolik
Jinak jestli te to udela happy, tak se jukni sem