e@home - aktuální stav odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No ja mam (odkedy Akos urobil optimalizacie) pre istotu cache zasobu vzdy na 4 dni, preto ze som cakal ze projekt sa destabilizuje (aj ked s tymto to pravdepodobne nesuvisi).
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- PJSmith
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No ja mel zasobu na 1den, ale nejak to casove nevyslo a nastahovalo se mi asi jen 10 sad, no ale mam ostatni projekty ... takze pohoda¨Duro Kotulic Bunta píše:No ja mam (odkedy Akos urobil optimalizacie) pre istotu cache zasobu vzdy na 4 dni, preto ze som cakal ze projekt sa destabilizuje (aj ked s tymto to pravdepodobne nesuvisi).
Ja myslel, ze tam maj nejaky zalohy systemu, a ze odejde klimatizace ... no pekne ... my mame ve firmne 2 a jednu ventilaci, pochybuju ze tam nema neco lepsiho
Zdravim vsechny
PJSmith

PJSmith

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Eh,kruciš. To je škoda. Hlavní komp už mi doběh zásobu, ale ty vedlejší ne. Blbý je, že až to pustí, tak se k nim hned nedostanu. A když vidím, o kolik odkládá boinc magor komunikaci v případě neúspěšnýho spojení, tak mě docela mrazí.Honza píše:Tak uz se vi, proc nejede Einstein - selhala klimatizace. Blba zprava je, ze to nepobezi jeste minimalne dalsich 24 hodin
(ted me mrzi, ze jsem ne nenastradal do zasoby a mel zasobu jenom na 4 hodiny...)
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- PJSmith
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Toho bych se nebal, ale vem si, kolik za den udelas kreditu, a to ted bude jako trochu chybet ne? No a o komunikaci se nejak nebojim, sice ta doba je sakra dlouha, ale co nadelas ... jedi ne to zkouset rucanko pripojovat .... a bude treba i stestiHiggi píše:Eh,kruciš. To je škoda. Hlavní komp už mi doběh zásobu, ale ty vedlejší ne. Blbý je, že až to pustí, tak se k nim hned nedostanu. A když vidím, o kolik odkládá boinc magor komunikaci v případě neúspěšnýho spojení, tak mě docela mrazí.Honza píše:Tak uz se vi, proc nejede Einstein - selhala klimatizace. Blba zprava je, ze to nepobezi jeste minimalne dalsich 24 hodin
(ted me mrzi, ze jsem ne nenastradal do zasoby a mel zasobu jenom na 4 hodiny...)
Zdravim vsechny
PJSmith

PJSmith

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nj, poklesne mi průměr...Ale to mě až tak nežere, to je vedlejší, hlavně, že se počítá. Mně to mrzí, protože nevím, kdy se k těm počům dostanu a mezitím poběží naprázdno...Ale až odešlou všecky dávky najednou (>100WU),tak to bude smršťPJSmith píše:Toho bych se nebal, ale vem si, kolik za den udelas kreditu, a to ted bude jako trochu chybet ne? No a o komunikaci se nejak nebojim, sice ta doba je sakra dlouha, ale co nadelas ... jedi ne to zkouset rucanko pripojovat .... a bude treba i stesti
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Hmm, tak to se mi to pos.alo v ten nejnevhodnejsi moment, a to uplne dokonale
. Pocitam jenom doma na jednom notasovi (Pentium M Banias 1,5 GHz, 256 MB RAM) a abych byl nasemu tymu co neprospesnejsi, tak se snazim vyuzivat vsech moznosti. Pozivam kalibrovany Boinc 5.3.12tx36, optimalizovanou aplikaci na Seti od Crunch3era a na Eisteinovi Akosfovu 41.06. Prave jsem se chystal na to, ze az dopocitam poslednich asi 90 WU z Einsteina, co jsem mel stazene, tak prejdu na Boinc 5.5, abych mohl pokracovat na Seti Enhanced. Normalne si nechavam zasobu na 4 dny, coz by pri obcasnych vypadcich projektu melo bez problemu vyplnit cas, kdy se nejde pripojit ke scheduleru. A zrovna ted jako na potvoru vypadl Einstein a me se soucasne z nejakeho neznameho duvodu vsechny zbyvajici WU (slovy sedesatsestkusu!!!) zblaznily a behem nekolika minut se prohlasily za nespocitane. Vypis bohuzel nemam, protoze jsem se pokusil restartovat magora. Tak ted mam pred sebou dilema: preinstalovat Boinc na 5.5 a ozelet tech 10 WU na Einsteinovi, co cekaji na odeslani (taky je to divne, protoze mam nastavene, ze WU se maji odesilat okamzite), anebo pockat, az se to zmatori a novou instalaci provest az potom? Problem je v tom, ze nemam co pocitat a pripojovat se do jinych projektu se mi vzhledem k moznostem meho compu a narocnosti na pamet nejak nechce
.Ach jo... 
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Jelin: BOINC si log ukládá i na disk do souboru stdoutdae.txt a stderrdae.txt
Asi bych počkal až nabehne EH co to stěmi jednotkami udělá
Nový boinc jde přinejhorším nainstalovat do jiného adresáře a ten starý pak časem vymazat.
Dobrý projekt na RAM je např: QMC momentálně mi žere 15MB (bez grafiky). Vic Honzova tabulka náročnosti projektů.
Asi bych počkal až nabehne EH co to stěmi jednotkami udělá
Nový boinc jde přinejhorším nainstalovat do jiného adresáře a ten starý pak časem vymazat.
Dobrý projekt na RAM je např: QMC momentálně mi žere 15MB (bez grafiky). Vic Honzova tabulka náročnosti projektů.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Honzo, nemas nejake nove, lepsi, zpravy? Mohli aspon na noc otevrit okna a pustit servery na download. Zacal jsem na nekterych pocitacich pokusne prechazet na E@H a uz mi dosla puvodni prace a Einstein nejede.
Jinak pro zajimavost StanleyNR presel z velke casti ze Seti na E@H. Pokud nema dostatecnou zasobu, tak musi byt dost smutny.
Libor
Jinak pro zajimavost StanleyNR presel z velke casti ze Seti na E@H. Pokud nema dostatecnou zasobu, tak musi byt dost smutny.
Libor
nevim nejsu tak zkusene ale vypozoroval jsem ze kdyz prechanim na novyho magora tak se zachovaj vsecky WU(spocten, nespocte, rozpocitane), hasi bych presel na vyssi verzi a dal to SETI pac to huz bezi. Jak to vypada tak diky ty klimosce jim odeslo i neco jinyho nebo se tam maka jako u nash v cechach(jeden den objednat, tejden cekat haz jim to dojde do skladu, tejden nez to privezou, par dni instalace a serizeni....... soudim dle nasich samanu-techniku) jeste ze mam CPDN to mi nejakej ten patek vydrzi.....
2 azor666 + vejpuste: Tak jsem tam soupnul SIMAP a uz chroustam
. Thx!
Jen pro zajimavost, tady je vypis ze souboru stdoutdae.txt o tech nespocitanych jednotkach:
...
2006-05-29 05:22:43 [Einstein@Home] Starting result r1_1406.0__400_S4R2a_0 using albert version 437
2006-05-29 05:22:43 [Einstein@Home] CC calibration: 0.00 >> 0.00 (time: 0s >> 0s / Gfpops: 1.38 >> 6.13)
2006-05-29 05:22:43 [---] Couldn't write state file: system fwrite
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] Unrecoverable error for result r1_1406.0__400_S4R2a_0 (Semafor nelze opakovaně nastavit. (0x67) - exit code 103 (0x67))
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] 3 consecutive failures fetching scheduler list - deferring 604800 seconds
2006-05-29 05:23:43 [---] Rescheduling CPU: application exited
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] Computation for result r1_1406.0__400_S4R2a_0 finished
...

Jen pro zajimavost, tady je vypis ze souboru stdoutdae.txt o tech nespocitanych jednotkach:
...
2006-05-29 05:22:43 [Einstein@Home] Starting result r1_1406.0__400_S4R2a_0 using albert version 437
2006-05-29 05:22:43 [Einstein@Home] CC calibration: 0.00 >> 0.00 (time: 0s >> 0s / Gfpops: 1.38 >> 6.13)
2006-05-29 05:22:43 [---] Couldn't write state file: system fwrite
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] Unrecoverable error for result r1_1406.0__400_S4R2a_0 (Semafor nelze opakovaně nastavit. (0x67) - exit code 103 (0x67))
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] 3 consecutive failures fetching scheduler list - deferring 604800 seconds
2006-05-29 05:23:43 [---] Rescheduling CPU: application exited
2006-05-29 05:23:43 [Einstein@Home] Computation for result r1_1406.0__400_S4R2a_0 finished
...