Nevíte někdo náhodou, proč mi výpočet běží i přez 100%? Pak to najednou přeskoční na 97% a počítá se to znovu. Takhle to dělá asi třikrát, než se výpočet uzavře a začne se počítat jiná jednotka.
//Upraven název treadu - azor666
Ukazatel stavu výpočtu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč to dělá.....ale když jsem ještě tak před 4měsíci počítal Predictora, tak mi to taky takhle dělalo...a podle toho co se tady kdy psalo...tak je to u Predictora normální stav 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Ano, bohuzel normalni stav. Je mozne, ze jestli treba jeste letos vyjde vubec nejaka novejsi verze aplikace, tak to treba opravi.
Ale jinak je to jen kosmeticky bug - jak rikas, dulezite je, ze je vysledek pouzitelny. V podstate stejnym probleme trpi i SETI a dalsi projekty...jenom nejedou pres 100% ale treba 2-3 minuty sedi na 100% a pritom se vesele pocita dal...
Ale jinak je to jen kosmeticky bug - jak rikas, dulezite je, ze je vysledek pouzitelny. V podstate stejnym probleme trpi i SETI a dalsi projekty...jenom nejedou pres 100% ale treba 2-3 minuty sedi na 100% a pritom se vesele pocita dal...
- IQE
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dal na starý comp Predictor a první WU OK. Ale druhá jednotka se počítá a má hotovo už 102,6%!
Co s tím

EDIT: Nechal jsem to tak a po osmi hod. to samo spadlo na 100% a odeslalo se to...
Co s tím
EDIT: Nechal jsem to tak a po osmi hod. to samo spadlo na 100% a odeslalo se to...
Naposledy upravil(a) IQE dne stř srp 02, 2006 5:41 pm, celkem upraveno 1 x.
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
nic
Ale žít se stím snad dá.
leda je skusit zbuznout na PAH foru at to opraví, opraví staitstiky přidělají grafiku, začnou zveřejňovat výsledky....
Ale to bychom chtěli moc
leda je skusit zbuznout na PAH foru at to opraví, opraví staitstiky přidělají grafiku, začnou zveřejňovat výsledky....
Ale to bychom chtěli moc
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI