SETI optimalizovany klient-desitky procent narustu vykonu I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zkousel puvodni referencni jednotku pocitat Enhanced aplikaci a pak jsem resulty porovnaval programem rescmp a neproslo to.
Aplikace na konci opet zahlasila "SETI@Home Informational message -9 result_overflow NOTE: The number of results detected exceeds the storage space allocated."
Zitra zkusim jednu z Enhanced jednotek spocitat originalni aplikaci a pak optimalizovanou. Jenom nevim, jestli rescmp bude fungovat na porovnavani vysledku i v Enhanced verzi.
Libor
Aplikace na konci opet zahlasila "SETI@Home Informational message -9 result_overflow NOTE: The number of results detected exceeds the storage space allocated."
Zitra zkusim jednu z Enhanced jednotek spocitat originalni aplikaci a pak optimalizovanou. Jenom nevim, jestli rescmp bude fungovat na porovnavani vysledku i v Enhanced verzi.
Libor
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem uz taky Truxova klienta zrušil...a používám originál 5.4.9 a akorát dodávám opti. aplikace. A zatím mi to tak vyhovuje. Když už se narokovaný kredit nepočítá podle benchmarku....tak jsem spokojený.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 vejpuste : otázku kreditu už moc neřeším (dřív celkem jo), právě proto jsem šel do enhanced i když vím že to tolik nesype jako kombinace Trux+ krátké jednotky. A kdyby jsem šel po kreditu tak nebudu ani počítat LHC. Myslím že znám všechny výhody truxova klienta (přeci jenom sleduju forum skoro rok a téměř denně), ale prostě jsem se rozhodl pro upgrade, když už trux klienta nevyvíjí.A zásoba jednotek je mi taky celkem šumák...jedu 3 projekty...takže si myslím že nějakou práci budu mít vždy...inet mám 24/7 takže OK. Zatím se mi nestalo že by jsme byl na suchu.

Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to odkaz na mašinu, nebo alespoň napsat na čem to počítáš, jinak se nedá řict zda je to dlouhá doba, nebo krátká 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Testovaci jednotky :
Pocitac P4 2.4 GHz SSE2, Windows, 1GB RAM.
Tak jsem vzal 2 jednotky, ktere maji oficialni odhad 2:20:57 a nechal jsem je nejdriv spocitat originalni 5.12 aplikaci.
Casu byly u prvni (30mr99) 1:09:11 a u druhe (22fe99) 1:09:59.
Pak jsem je nechal spocitat pomoci Crunch3r SSE2.
Prvni byla kupodivu delsi 1:24 a druha kratsi 0:51. Casy beru podle realne doby pocitani, protoze wu_cpu_time z init_data.xml by to vychazelo na 1:37 a 1:07.
Zkusim to zitra pustit jeste jednou a uvidime.
Nepovedlo se mi spustit originalni aplikaci s prejmenovanou jednotkou na work_unit.sah. Hlasi mi to
SETI@home error -108 Unknown error
from boinc_init_diagnostics()
File: ../main.cpp
Line: 221
Pak jsem provedl porovnani originalniho vysledku a vysledku Crunch3r aplikace a "Result: these are strongly similar."
"Testovaci balicek" si muzete stahnout ZDE.
Pokud pouzivate BOINC jako sluzbu, tak si ve spust.bat odremujte net boinc stop a pak start, aby pocitac nezahalel pokud prosvihnete konec.
Realny cas pocitani najdete podle casu souboru boinc_start_called a boinc_finish_called
Aplikaci Crunch3r SSE2 muzete nahradit aplikaci pro svuj CPU.
Snad to k necemu bude.
Pokud nekdo vi, kde najit ve vysledkach spravny CPU time, pripadne jak spustit originalni aplikaci, pripadne ma kratsi jednotku, tak sem s tim.
Libor
Pocitac P4 2.4 GHz SSE2, Windows, 1GB RAM.
Tak jsem vzal 2 jednotky, ktere maji oficialni odhad 2:20:57 a nechal jsem je nejdriv spocitat originalni 5.12 aplikaci.
Casu byly u prvni (30mr99) 1:09:11 a u druhe (22fe99) 1:09:59.
Pak jsem je nechal spocitat pomoci Crunch3r SSE2.
Prvni byla kupodivu delsi 1:24 a druha kratsi 0:51. Casy beru podle realne doby pocitani, protoze wu_cpu_time z init_data.xml by to vychazelo na 1:37 a 1:07.
Zkusim to zitra pustit jeste jednou a uvidime.
Nepovedlo se mi spustit originalni aplikaci s prejmenovanou jednotkou na work_unit.sah. Hlasi mi to
SETI@home error -108 Unknown error
from boinc_init_diagnostics()
File: ../main.cpp
Line: 221
Pak jsem provedl porovnani originalniho vysledku a vysledku Crunch3r aplikace a "Result: these are strongly similar."
"Testovaci balicek" si muzete stahnout ZDE.
Pokud pouzivate BOINC jako sluzbu, tak si ve spust.bat odremujte net boinc stop a pak start, aby pocitac nezahalel pokud prosvihnete konec.
Realny cas pocitani najdete podle casu souboru boinc_start_called a boinc_finish_called
Aplikaci Crunch3r SSE2 muzete nahradit aplikaci pro svuj CPU.
Snad to k necemu bude.
Pokud nekdo vi, kde najit ve vysledkach spravny CPU time, pripadne jak spustit originalni aplikaci, pripadne ma kratsi jednotku, tak sem s tim.
Libor
Naposledy upravil(a) vejpuste dne úte kvě 16, 2006 3:32 pm, celkem upraveno 1 x.
2 vejpuste: Co to jeste zkusit s v. 5.15 ktera ted bezi na bete?
V kazdem pripade je zajimave, ze nektere jednotky pocita optim. app. dele nez neoptim.
V kazdem pripade je zajimave, ze nektere jednotky pocita optim. app. dele nez neoptim.
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ta velikost je dobrá, hned to stahuju a snad zítra dám vědět;-)
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
re:
Mel bych dotaz, take pouzivam Truxova klienta a uz mam stazeno asi 20 WU seti enhanced. Ktereho klienta boinc.exe byste mi doporucili, aby to nehazelo zadne chyby? Nerad bych zahodil tech x desitek hodin pocitani, prave se mi pocita prvni WU a tak je uz nejvyssi cas.jointer píše:Osobne taky zjistuju ze kalibrace od Truxe bude mit s Enhanced problem.
Zrejme kalibruje uplne silene, az na to budu mit naladu, asi necham pocitat jen stary seti s kalibraci, pak ji vypnu a prejdu na Enhanced a uvidime.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Necroman : Jake chyby myslis. Jestli mas problem s kalibraci, tak ji v konfiguraku pro seti vypni. Ja pouzivam Truxovo boinc core a chyby jsem nezaznamenal. Jednotky jsou Validni az na jednu, ktera ale neprosla nikomu.
2 Bubak : Klidne to zkusit muzes. Bud si pridas dalsi adresar nebo si to nechas spocitat jednou a ve druhem kole (opet ze zdroje) nahradis exe novou aplikaci. Ale jestli vyjde validace nevim.
2 ALL: Pridam jeste informaci, ze si muzete aplikace nahradit verzi pro svuj CPU.
Libor
2 Bubak : Klidne to zkusit muzes. Bud si pridas dalsi adresar nebo si to nechas spocitat jednou a ve druhem kole (opet ze zdroje) nahradis exe novou aplikaci. Ale jestli vyjde validace nevim.
2 ALL: Pridam jeste informaci, ze si muzete aplikace nahradit verzi pro svuj CPU.
Libor
Odkaz byl o dvě stránky nazpět.forest píše:Chtělo by to odkaz na mašinu, nebo alespoň napsat na čem to počítáš, jinak se nedá řict zda je to dlouhá doba, nebo krátká
http://setiathome.berkeley.edu/show_hos ... id=2407767
2 Kyong: Zatim tam mas same chybne jednotky. Zkus update projektu.
2 vejpuste: Beta mi bezi na sunce (nejakej Duron - a cekam na AP) a hlavni seti na obstaroznim Linuxu, takze my vysledky by stejne asi byly nepouzitelny.
2 vejpuste: Beta mi bezi na sunce (nejakej Duron - a cekam na AP) a hlavni seti na obstaroznim Linuxu, takze my vysledky by stejne asi byly nepouzitelny.
Private (old) + CCU stats.