diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Pěkný fotky...a díky tomu jak to tady popisujete...tak mě to šve čím dál víc, že jsem se taky nezůčastnil

Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
2Honasss: ja si tentokrat dala pozor a vsechny si pamatuji. Sice jsem si to nalivala do hlavy postupne po 3 lidech, ale takto to funguje!
img2266 ... zprava (dle svetonazoru) tvari k nam : Azor666, Malviny, Zdespi a Gallarr ... vsak pockejte na bazen fotky
img2304 ... jako motylci
img2314 ... jako v zivote
200604231758_P4220058.jpg ... chata Bily Kriz, prava dolni cast cela prosklena, okna na jih+zapad - tot nadherny bazen!
img2266 ... zprava (dle svetonazoru) tvari k nam : Azor666, Malviny, Zdespi a Gallarr ... vsak pockejte na bazen fotky
img2304 ... jako motylci
img2314 ... jako v zivote
200604231758_P4220058.jpg ... chata Bily Kriz, prava dolni cast cela prosklena, okna na jih+zapad - tot nadherny bazen!
Naposledy upravil(a) Flegi dne pon dub 24, 2006 1:52 pm, celkem upraveno 1 x.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Diky vsetkym za popisy - takto sprostredkovane slovom aj obrazom to ma vyznam aj pre tych co tam neboli aby sa v teame (pripadne na fore) citili viac doma. 
No a je to aj vyborna reklama na dalsi Con, takze dufam ze kapacitne budete musiet nabuduce vybavovat nejake mestecko. Pripadne zorganizovat Boinc-party na zelenej luke, kde sa bude hrat signal zo SETI konvertovany na zvuk, pripadne uz som pocul aj gravitacne vlny konvertovane na zvuk.
A podavat sa bude prave proteinove pivo skladovane a chladene v LHC supravodivych magnetoch. 
No a je to aj vyborna reklama na dalsi Con, takze dufam ze kapacitne budete musiet nabuduce vybavovat nejake mestecko. Pripadne zorganizovat Boinc-party na zelenej luke, kde sa bude hrat signal zo SETI konvertovany na zvuk, pripadne uz som pocul aj gravitacne vlny konvertovane na zvuk.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokusím se fotky dostat na FTP večer, ale jak jsem tak koukal, tak všichni je mají nějak upravený na menší velikost, což mně zabere asi dost času. V tomhle jsem fakt amatér, jako ostatně i ve focení jak jsem tak koukal jak si s tím ostatní na srazu hrají.
Takže ode mě v žádném případě nečekejte žádnou kvalitu, i vzhledem k velice obstarožní technice kterou vlastním a nedá se srovnávat s ostatníma
Takže ode mě v žádném případě nečekejte žádnou kvalitu, i vzhledem k velice obstarožní technice kterou vlastním a nedá se srovnávat s ostatníma
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Použij nějaký nástroj dávkové konverze, u mnou používaného XnView to používám, pro potřeby zobrazení na webu to bohatě stačí.forest píše:všichni je mají nějak upravený na menší velikost, což mně zabere asi dost času
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
2Rampa - no treba vopred poziadat ministerstvo skolstva vedy a kultury o sponzoring takej bohu- a vedelibej cinnosti. 
2Forest - ak pouzivas Windowsy tak velmi jednoduchy nastroj na rychle zmensovanie obrazkov je Image Resizer. Samotna instalacia je klasicky jednoducha, mozes s tym menit velkost lubovolneho poctu obrazkov naraz a takisto si vybrat niektoru zo standardnych alebo aj lubovolnych velkosti vyslednych obrazkov. Napr. v Total Commanderi sa ti aj integruje do praveho tlacitka mysi (staci kliknut a mozes obrazok/zky resizovat, netreba spustat ziaden samostatny program). Zmensenie obrazkov ti potom bude trvat len par sekund. Ja to pouzivam uz dlho a nikdy to nezlyhalo.
2Forest - ak pouzivas Windowsy tak velmi jednoduchy nastroj na rychle zmensovanie obrazkov je Image Resizer. Samotna instalacia je klasicky jednoducha, mozes s tym menit velkost lubovolneho poctu obrazkov naraz a takisto si vybrat niektoru zo standardnych alebo aj lubovolnych velkosti vyslednych obrazkov. Napr. v Total Commanderi sa ti aj integruje do praveho tlacitka mysi (staci kliknut a mozes obrazok/zky resizovat, netreba spustat ziaden samostatny program). Zmensenie obrazkov ti potom bude trvat len par sekund. Ja to pouzivam uz dlho a nikdy to nezlyhalo.
Podpis
2Rampa: Diky, bylo to super (za ty, co v 10 rano vyrvavaji "budicek" a dupou po chate, misto aby jako kazdy slusny clovek spali, nemuzes
).
2Andilek1: Vysledek experimentu - CDMA v Sulove nejede ani s externi antenou, ackoliv NMT jede naaadherne (tak dobre jsem to asi jeste nezazil).
Ukazalo se, ze z vyletu je cca 400 fotek, takze to nejdriv musim trochu probrat a vymyslet, kam to hodit. Tem, co prosvihli sobotni odpoledne v bazenu, ale ukazu aspon neco: http://mujweb.cz/www/malviny/P1020301s.jpg (popiska by mohla byt zhruba: zdespi v raji).
2Andilek1: Vysledek experimentu - CDMA v Sulove nejede ani s externi antenou, ackoliv NMT jede naaadherne (tak dobre jsem to asi jeste nezazil).
Ukazalo se, ze z vyletu je cca 400 fotek, takze to nejdriv musim trochu probrat a vymyslet, kam to hodit. Tem, co prosvihli sobotni odpoledne v bazenu, ale ukazu aspon neco: http://mujweb.cz/www/malviny/P1020301s.jpg (popiska by mohla byt zhruba: zdespi v raji).
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze, konecne prispivam i ja svou troskou do mlyna. Takova rychlovka z bazenu. a cela Galerie je na mych strankach.
2 IQE: Vzdyt se tu uz 2 dny nebavi o nicem jinem.
2 Duro: Kdyz se kouknes na Rampovo imperium tak zjistis, ze je schopnej ubytovat tak pulku aktivnich clenu
Kdyz jsme, zjistili ze mu tam pratri asi 5 z 8 baraku(rozumej hotelů), tak jsme usoudili ze mezi sebou mame dalsiho milionare(ovsem jiz ne virtualniho ze, ehmmmm
) 
2 IQE: Vzdyt se tu uz 2 dny nebavi o nicem jinem.
2 Duro: Kdyz se kouknes na Rampovo imperium tak zjistis, ze je schopnej ubytovat tak pulku aktivnich clenu
Pekne fotky - jak Honass, tak Blackhat. Koukam, ze bazen byl dobry...no treba priste.
A co treba hadanku - vyfotil jsem zabu nebo zabaka?
A co treba hadanku - vyfotil jsem zabu nebo zabaka?