Ja na 2,354, ale tim to neniM1.LaN píše:Jedu na 2,36GHz a normal je 2,2GHz, ale docela me to prekvapuje, protoze PC jede uz 4 dny v kuse, takze je zasekany a na pozadi mam 2 velky zrouty pameti DC a FF dohromady maji 256MB RAM
Optimalizovaná aplikace Einstein@Home I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Garbaty John
- Nováček
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně je to hodně, já mám na ntb. s Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz časy okolo 6000 sec, obdobné časy mám na ntel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHz takže tvé časy okolo 9400 sec bych vyděl hlavně na malou paměť. Ono 256 MB je pro Windows XP opravdu málo, i Win2k to prakticky vyžerou. Takže bych doporučil zastavit všechny služby, které opravdu nepotřebuješ a co nejvíc vyčistit paměť - lepší varianta je zvětšit paměťxDarek píše:Pocítám na ntb. 2400 Mhz(Celeron - Nortwood) 256 MB RAM
...dlouhou jednotku mi to počítá cca 9400 s ( což se mi zdá trochu moc ) s optimalizací s40.04![]()
![]()
Máte nekdo podobnej stroj ?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- xDarek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když počítám tak vypnu všechno co můžu ...vždycky zbejvá pár mega volnej paměti (asi tak 20) tak nevím čím to je ...dokoupit paměť mám v planu jen co budou financeLiborA píše:Rozhodně je to hodně, já mám na ntb. s Intel(R) Pentium(R) M processor 1.60GHz časy okolo 6000 sec, obdobné časy mám na ntel(R) Xeon(TM) CPU 2.40GHz takže tvé časy okolo 9400 sec bych vyděl hlavně na malou paměť. Ono 256 MB je pro Windows XP opravdu málo, i Win2k to prakticky vyžerou. Takže bych doporučil zastavit všechny služby, které opravdu nepotřebuješ a co nejvíc vyčistit paměť - lepší varianta je zvětšit paměťxDarek píše:Pocítám na ntb. 2400 Mhz(Celeron - Nortwood) 256 MB RAM
...dlouhou jednotku mi to počítá cca 9400 s ( což se mi zdá trochu moc ) s optimalizací s40.04![]()
![]()
Máte nekdo podobnej stroj ?
The Truth is Out There

- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zkus S39L opti...musíš je nějak prozkoušet. Jinak když jsem počítal na noťasovi, tak tam je 128 mega pamětixDarek píše:Když počítám tak vypnu všechno co můžu ...vždycky zbejvá pár mega volnej paměti (asi tak 20) tak nevím čím to je ...dokoupit paměť mám v planu jen co budou financeNebo mám zkusit jinou optimalizaci???
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
512 Mb běžně stačí pokud tam nemáš něco co extra žere paměť 
- xDarek
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ZAs taková láma nejsem abych to měl zaplácaný a pak se divil ,že mi to počítá pomalu...když počítám tak mám spuštěnejch asi tak 18 procesů (ve správci úloh)...Teplota procesoru je na 67 °C s tím že Enstein běží na 99% CPU času!Snižování výkonu procesoru ( kvuli spotřebě mám v biosu permanentně vypnutý takže to valí na plno).Nootebook jsem koupil nefunkční ( natekla do něj voda),stačilo malý vyčištění a šlape jako hodinky (zkoušel jsem ho nechat jet delší dobu v kuse na otestování stability s puštěným seti - 3 dny ani jedno zatuhnutí!!!Tak mi teď řekni kde vydíš ten problém mezi židlí a klávesnicíJardaM píše:Pak už může být chyba jen mezi židlí a klávesnicí. Já mám 3 PC Cel2,4, Cel2,54 a P4 2,8, všechny s 256 MB a všechny jedou s S40.04 časy bohatě pod 2hodiny. Podívej se do Správce úloh, co ti tam ještě jede.xDarek píše:Tak optimalizace S39L nepomohla, jede to pořád stejně![]()
![]()
![]()
The Truth is Out There

- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
xDarek: Jestli je to intelovské CPU, tak ti možná sám vkládá prázdné instrukce aby nedošlo k "přehřátí" procíku - těch 67 stupňů se mi zdá dost. Někde jsem o tom četl, ale protože se inteláckým CPU moc nevěnuji, tak Ti detaily nepovím.