diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
update:
dejvidek
forest
honza
miiichal
gallarr
blackhat
honasss
fordprefect
m1.lan
flegi
azor666
a moje maličkost
to už je lepší
2flegi se zastav
2andilek1 na Eurotelu jsem se na to ptal, ale podle těch jejich map je to tu nějak na rozhraní takže pouze praktická zkouška by byla 100% zárukou
2all sněhové zpravodajství cesta ok jinak cca 0,5 - 1m sněhu
dejvidek
forest
honza
miiichal
gallarr
blackhat
honasss
fordprefect
m1.lan
flegi
azor666
a moje maličkost
to už je lepší
2flegi se zastav
2andilek1 na Eurotelu jsem se na to ptal, ale podle těch jejich map je to tu nějak na rozhraní takže pouze praktická zkouška by byla 100% zárukou
2all sněhové zpravodajství cesta ok jinak cca 0,5 - 1m sněhu

no to zni uz lip kdyz vezmu v uvahu, ze par lidi tam s sebou poveze jeste "+1" a vice...Rampa píše:update:
Doprcic, ja uz mam letni gumy... takze nakonec mozna tim autem asi skutecne nepojedu :) to se ale budu rozmejset do posledniho okamziku...Rampa píše: 2all sněhové zpravodajství cesta ok jinak cca 0,5 - 1m sněhu :D
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Páteční čas budu vědět nejdřív v pondělí, až mně upřesní M1.Lan v kolik by se mu to hodilo. No a zpátky se můžeš třeba domluvit i s někým jiným. Pokud tam ale do neděle nikdo nebude, tak tam taky nezůstanu a můžu tě hodit v sobotu odpoledne zase do BrnaHonza píše:@ forest - diky za nabidku, mozna by to bylo pro me schudne. V kolik by jsi v Patek jel? Jestli se vracis az v Nedeli, tak ja tomu od Patku do Nedele venovat asi nemuzu...
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak Honza zatím účast nepotvrdil a dejvidek také ne, tedy alespoň zde ne.
Nevím jestli svou účast potvrdili už na 100% Rampovy, nebo je to stále 50na50 a Rampa to v posledním seznamu neuvedl.
Jinak jsem přezul na letní taky už před 14 dny, ale před pár lety když jsem jezdil na školu ve Vimperku v centru Šumavy, tak jsem měl univerzály a nikdy jsem s tím neměl problém. Pokud tedy přizpůsobíte jízdu stavu vozovky, nemusíte se jistě bát a pokud bude na silnici půl metru sněhu, budu volat Rampovy, aby odrampoval až k hotelu
Nevím jestli svou účast potvrdili už na 100% Rampovy, nebo je to stále 50na50 a Rampa to v posledním seznamu neuvedl.
Jinak jsem přezul na letní taky už před 14 dny, ale před pár lety když jsem jezdil na školu ve Vimperku v centru Šumavy, tak jsem měl univerzály a nikdy jsem s tím neměl problém. Pokud tedy přizpůsobíte jízdu stavu vozovky, nemusíte se jistě bát a pokud bude na silnici půl metru sněhu, budu volat Rampovy, aby odrampoval až k hotelu
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Muze nekdo Rampovy, me nebo primo do tohoto threadu napsat, kdo pojede z Prahy nebo pres Prahu? At muzeme trochu posunou logistiku...ehm, tedy dopravu lidi. S nejvetsi pravdepodobnosti si nebudu moci casove dovolit trajdat vlaky a/nebo stopem po republice, ackoli proti tomuto zpusobu cestovani nic nemam (kdyz jsem dorazil prakticky stopen ze Skotska do Prahy, tak tohle by taky nebyl problem...a mozna uz se me lidi bez fousu nebudou lekat).
prihlaska
Ahoj,
hlasim dalsi 2 temer jiste kusy (zdespi, Malviny) pravdepodobne az do nedele (kdyz uz tam dojedeme, tak prece hned zase neodjedeme). Pojedeme autem z Prahy, 2 mista jsou volna. Akorat jeste nevime cas odjezdu, u me to vypadana na nekolik hektickych pracovnich dni pristi tyden a jeste nevim, ktere to budou (ale rozhodne v patek nehodlam tvrdnout v praci do vecera).
Rampo, jsou nejaci zajemci (kolik) o exkurzi do te vyzkumne stanice? Ja bych se podivat sel (zdespi nevim, nezeptal jsem se).
hlasim dalsi 2 temer jiste kusy (zdespi, Malviny) pravdepodobne az do nedele (kdyz uz tam dojedeme, tak prece hned zase neodjedeme). Pojedeme autem z Prahy, 2 mista jsou volna. Akorat jeste nevime cas odjezdu, u me to vypadana na nekolik hektickych pracovnich dni pristi tyden a jeste nevim, ktere to budou (ale rozhodne v patek nehodlam tvrdnout v praci do vecera).
Rampo, jsou nejaci zajemci (kolik) o exkurzi do te vyzkumne stanice? Ja bych se podivat sel (zdespi nevim, nezeptal jsem se).
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych se tam zašel kouknout, ale na to je nás asi málo, aby nás tam provázeli v sobotu 
Re: prihlaska
Já bych měl též zájem.malviny píše:Ahoj,
Jinak auto je pořád volný.
ZdeSpi