FordPrefect píše:2 Jointer: a jaky mas processor ?
jointer píše:CPU je X2 3800+...
[edit]2Ford: Stane se
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

FordPrefect píše:2 Jointer: a jaky mas processor ?
jointer píše:CPU je X2 3800+...

cau mam x2 3800+ @2,8 a muzu rick ze rozdil na seti opti. sse2/3 neni skoro zadnejjointer píše:Bojuju s takovym problemem, treba mi tady poradite:
7.3.2006 16:59:09|SETI@home|Unrecoverable error for result 29my01ab.14022.26642.872154.1.31_0 (Systém nemůže nalézt uvedenou cestu. (0x3) - exit code 3 (0x3))
Odhadem kazda 6. WU to udela.
Mam aktualne boinc-5.3.12.tx36 a Crunch3rovo Athlon64SSE2, jde mi i SSE3 ale dela to samy, tak testuju SSE2. S orig. verzi to pochopitelne nedela. CPU je X2 3800+ takze SSE3 pouzit muzu, ted jsem alespon ve fazi testovani SSE2/SSE3 "kdyz uz se alespon neco udela, jak rychle to bude".

Tvé informace jsou trochu nepřesné. Akosf optimalizoval v minulosti Seti klienta, ale jeho výkon pokud vím nebyl lepší než crunch3r a navíc lidé co to zkoušeli v poslední době použít to nerozchodili - snad proto, že to bylo děláno pro Akosfův duron/athlon. Toto jsou informce co mám v hlavě z pročítání fóra na einsteinu, takže některé detaily mohou být trochu jinak.JardaM píše:Akosf údajně optimalizuje i SETI, ale link podobný Alb_xxxx nefunguje.
Mělo by to být rychlejší než crunch3rovo. Má někdo link?
Koukal jsem na to znovu a hledal; na kredit v podpisech v naproste vetsine pripadu stejne nekoukam nebo je mam vubec vypnute, takze jsem si nevsiml, kolik ma kreditu na SETI a v tom mas Jardo uplnou pravdu.JardaM píše:Souhlasím skoro se vším, akorát téhle vìtì moc nevìøím, anóbrž jeho skóre je tvoøeno SETI a Einsteinem, a v tomto poøadí.
Tohle napsal, kdyz zverejnoval svou optimalizaci pro SETI.akosf píše:Well, I modified, but I'm not interested in SETI.

Potřebuje to snad někdo přeložit?These files are removed, because some people found an illagel address problem. I said that this executable was written to myself, but it worked fine (on my computers). It did about 1500-2000 wus to me (Duron,AthlonXP,Northwood,Dothan) a little bit faster than other clients. I'm sure that some prefetch routines aren't perfect, but it wasn't problem to me. (I used Win2000 and BOINC 4.19/4.45.) Probably I will do a revision on this code.