JardaM píše:Nějak se CERNu rozpadly stránky statistik. Nelze se dostat na Results ani na Pending.
Už to běží.
Jojo, běží. Jenže se jim ztratila část databáze (due to power failure), takže to začne být zajímavé.
Mně to např. hlásí, že mám ještě 3 nedopočítané WU, ale jejich výsledky odešly ode mne včera.
Ale slibují, že bude další runda in several days, tj asi do 14 dnů.
forest píše:Je opravdu divné že máš pouze 220MB volných. V tom by mohl být zakopaný pes, ale to musíš sám vědět co ti tam všechno jede a co ti žere tolik paměti.
Jak říkám, pokud to hodně swapovalo, na což by nyní těch 220MB volných vypadalo, mohlo to dost výpočty brzdit.
Po restartu 440MB volného, což, si myslím, odpovídá. Dost si uhryzne třeba firefox...Ale je to zvláštní.Asi zašátrám na chipDVD pro Process Commander.
Tak už mě to nezajímá, nyní mám 1024MB ram, takže ;o)
Jinak po menším výpadku koukám, že mi tu zbyly ještě WU, tak potěším ty,kdož čekají na výpočet ode mě .
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Teď jsem čuměl. Poslední jednotka, co mi zbyla z LHC - rekord rychlosti: Probělho všech 1 000 000 oběhů za 15 minut! (čuměl jsem na grafiku). Tak to je mazec. Fak by mě zajímalo, proč.
0:23 Na LHC jsem teď zjistil, že se objevily jednotky, ale jen za ten momentík jich 2000 zmizlo a teď je tam 2550, takže pokud nepřidaj, tak jsem asi jeden z mála, kdo nějaké má.
..:úprava:..
0:33 - došly jednotky.
Naposledy upravil(a) Higgi dne úte úno 07, 2006 1:33 am, celkem upraveno 1 x.