Rampa píše:musím si také pogratulovat dnes jsem v seti dosáhl 10000 kreditů.
vím že to v záplavě miliónů tady kolem není nic moc ale mě to fakt těší :D
Kredit nekredit, milnik je to hezkej. Navic se angazujes v hromade projektu, to je chvalihodnejsi :)
já to vydržím,ale nevím jak můj comp dělá co může
předevčírem jsem zapojil i svůj notebook-je to sice jen celer 1133MHz ale aspoň něco
zvažuji koupi dalšího compu takže to může být už jen lepší
ale co přece nejde o kredit ale o vědecký výzkum aby lidstvo až objeví pomocí seti E.T. kdyby byli náhodou zlí ať je můžem urychlit urychlovačem částic LHC
Rampa píše:.....
ale co přece nejde o kredit ale o vědecký výzkum aby lidstvo až objeví pomocí seti E.T. kdyby byli náhodou zlí ať je můžem urychlit urychlovačem částic LHC
Už jsem jim gratuloval po ICQ v pátek v poledne když tu hranici překročili, ale připojuji se i zde
Je to opravdu neuvěřitelný výkon, před kterým hluboce smekám
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Tak Duro se uz dva dni neozval, a protoze pred tim rikal, ze manzelka uz mozna kazdou chvili porodi, tak jsem zvedav jestli uz muzem pomalu taky gratulovat k tomuto novemu milniku. V kazdem pripade, at jiz tomu tak je nebo ne, preju at to vsechno dobre dopadne a doufam, ze si Duro najde cas sem obcas zabloudit i pres nove povinnosti, ktere mu urcite zaberou dost casu a seberou par hodin spanku.