Na takový kraviny mají čas.....
dejv
SETI classic, odpoèívej v pokoji
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je hezké. Mám 0 bodů a to jenom pro to že jsem kdysi ověřoval zda to podvádění skutečně funguje tak jak mně popisoval Pelikán
Nu což, co s tím asi tak nadělám, ale je dost ubohé že mně kvůli pár WU smazali celé konto, to nepovažuji za moc férové ze strany projektu
Koukám že nulu má i Bugi.
Takže jsou Hrusice CZ nakonec na tom prvním místě v ČR jak jsem popravdě vždy avizoval, protože podvádějícího Pelikána jsem nikdy nebral jako skutečný tým.
P.S. Poslal jsem mail Davidovi Andersonovi s žádostí o nápravu. Oni sami musí vědět že se jednalo jen o pár kousků a tak se doufám zachovají korektně a pouze tento počet odečtou z mého účtu, jiný přístup by mě opravdu nepotěšil.
Nu což, co s tím asi tak nadělám, ale je dost ubohé že mně kvůli pár WU smazali celé konto, to nepovažuji za moc férové ze strany projektu
Koukám že nulu má i Bugi.
Takže jsou Hrusice CZ nakonec na tom prvním místě v ČR jak jsem popravdě vždy avizoval, protože podvádějícího Pelikána jsem nikdy nebral jako skutečný tým.
P.S. Poslal jsem mail Davidovi Andersonovi s žádostí o nápravu. Oni sami musí vědět že se jednalo jen o pár kousků a tak se doufám zachovají korektně a pouze tento počet odečtou z mého účtu, jiný přístup by mě opravdu nepotěšil.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak..dejvidek píše:Na takový kraviny mají čas.....
dejv
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
No, hosi, myslim, ze se dost pletete. Alespon pokud je to namireno na tym Boinc, jak z poznamky chapu. Tohle bylo mnohem dulezitejsi nez cokoli jineho. Ti idioti typu Usama (9% lidi z top 10k, a pres 30% v top 1000) zahltili vedeckou databazi Klasika znacnym procentem falesnych vysledku, takze je pri sjednocovani databazi rozhodne museli vytridit. To by jste snad byli radsi, kdyby miliony pocitacovych let prace poctivych ucastniku kvuli tomu vyhodili uplne? To snad zase ne!dejvidek píše:Na takový kraviny mají čas.....
Naposledy upravil(a) trux dne pát led 13, 2006 3:43 pm, celkem upraveno 1 x.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Trosku mi to pripomnelo tento vtip, i kdyz to co se stalo neni vubec vtipne, drzim palec at ti to navratiforest píše: ... kvůli pár WU ...
Doktor mi řekl: "Pít můžete, ale jen jednu sklenku za den"