Vánoční mrtvo na fóru ;-)

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

Co říkáte na tohle vánoční mrtvo?

Jsem moc rád, taky si to chce někdy odpočinot
3
20%
Je to hrozné, vůbec nemám co číst
8
53%
Jsem tak přejezenej, že se ani nedokutálím k PC
0
Žádná hlasování
Doháním hraní na PC a na fórum nemám čas
3
20%
Válím se u TV a cpu se, je to lepší než sedět u PC
0
Žádná hlasování
Jsem na cestách po návštěvách, takže se k PC vůbec nedostanu
1
7%

Celkem hlasů: 15

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jak tak koukám, tak všechny to vánoční dárečkování nějak zmohlo a nevyhnulo se to ani našemu fóru :cry:
Jindy tak živé a občas až nestíhatelné pročítání se zvrhlo v totální mrtvo a 3 příspěvky denně od opravdu nejskalnějších, kteří si najdou čas asi v každém období :lol:
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 26, 2005 9:56 pm, celkem upraveno 2 x.
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

Kdyz teda jinak nedas :-).
Tak uz vse rozbaleno, pohrano a mozna i nejake rozbite darky?
Ja se tesim na darek,ktery nam jezisek doda opozdene-asi to zavedu kazdy rok.
Muzeme udelat burzu darku a jidla-nabizim 2 kg salatu, 3ks kapra, 2 krajene veky, vanocku, chleba.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Taky koukám že to tady dost usnulo...minulé pondělí jsem nestíhal číst (večer) a dneska jsem si radši pustil dva filmy. Výpočty mi na všech mašinách jedou OK, tak nemám potřebu něco řešit 8) ....ale jak tak koukám že by to bylo i u ostatních lidí stejné :D ...že by nebyly žádné problémy (až na částečné s Rosettou :? ) Ale i když nic nepíšu tak kontroluju forum pravidělně aby jsem napřišel o nové poznatky a informace :wink:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Když se přecházelo na BOINC, říkal jsem si že ten obrovský počet dotazů nemůže dlouho trvat, že se prostě časem vše vyřeší a bude zase stačit něco jako návštěvní kniha, pár příspěvků denně a prostě zase klídek.
Nějak se nestalo, furt nové projekty, furt nějaké problémy, furt se něco řeší atd... člověk si i na to zvykne, ale najednou takový útlum, to je až děsivé :shock:
Musel jsem se koukat, jestli lidi vůbec ještě počítají :lol:

Ale popravdě řečeno, člověk najednou stíhá věci, které nestíhal a může čas vložit i na hledání různých informací o projektech, možná se dostanu dokonce k přípravě nového článku než bude nový rok, což by bylo SUPER že bych pak měl na mobilu zase co tvořit.
Nu uvidíme, zda to mrtvo bude pokračovat/ či ne :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 26, 2005 11:45 pm, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

No tady je možná mrtvo, ale na irc sme docela kecali s PavolemR a Higgim a to i na štědrej den před a po večeři :D
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Na IRC jsem se pokoušel připojit už 2x a nějak jsem ten systém asi nepochopil, protože se mně to ani jednou nepovedlo.
Stejně nemám nějak moc času a když si s někým chci pokecat, tak si ho najdu na ICQ.
Chápu že pro někoho takový chat může být užitečný, ale jak říkám když byl náhodou čas, tak mně to stejně nechtělo fungovat, i když uznávám že je to na 100% tím, že jsem IRC nikdy nepoužíval a tak vlastně ani nevím co kde mám zmáčknout abych se tam dostal :wink:

Už mám v sobě půl litru vínka a tak jdu raději spát, dobrou noc všem :)
Naposledy upravil(a) forest dne úte pro 27, 2005 8:12 pm, celkem upraveno 1 x.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Docela souhlas, je tu ponekud mrtvo, ale na druhou stranu, aspon mam klid si vse pekne precist :-).
V te ankete mi chybi volba "Ucim se na zkousky jak mourovatej a nestiham nic psat na forum" :D .
Jsou to stejne podivne svatky, kdyz si vezmu, ze poslednich par dnu travim zhruba polovinu veskereho casu, kdy jsem vzhuru u pocitace a ucim se php, sql, C# 2.0 ci .NET 2.0... kam se podela ta puvodni vanocni idylka nicnedelani :wink: .
Obrázek
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

No být toho více asi bych to pak pak už nestíhal číst byť jsem hlasoval že není co číst, nic méně mi tu chibí volba nemám čas číst fórum protože od rána do večera kydám sníh nebo tahám auta z příkopy ale umě je to po celou zimu, nejen přes svátky, tedy od listopadu do května
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Mozna na foru bylo trosicku min prispevku, ale jak pise Dejvidek, vyborne jsme se bavili na IRC. :lol: :lol: :lol: Ani jedna z odpovedi se mi nelibi, takze hlasovat nebudu. :lol: :lol: :lol: Jinak jsem docela prekvapen Foreste, ze ses nedokazal pripojit na IRC. :roll: :roll: :roll: Podivej se na navod na foru, nebo nainstaluj operu a tam to bezi v pohode. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No vidite, a ja nepouzivam ani ICQ ani IRC a som spokojny; co potrebujem sa vybavi cez emaily ci telefon/skype a je to..:-)
Ale priznam sa, ze kedysi v 94-om som isty cas presedel pred IRC vela noci, lenze vtedy to bolo nove, fascinujuce ze ste mohli kecat s niekym z australie, no ale dnes - strata casu..:-) Ale aspon trening na jemnu motoriku prstov to je, to by sa zislo napr. pri bubnovani na africkom djembe..:-)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Honza

Příspěvek od Honza »

Nejblizsi mi byla posledni volba - proste jsem nebyl doma; dial-up lze tezko povazovat za pripojeni k internetu.
Tri masiny, ktere mi doma pocitaji BOINC, se nenudi...zadne dalsi na BOINC momentalne nemam...takze se to beze mne obeslo.
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Ja nevim, ja tu mam od posledni navstevy 127 neprectenyho. Zkuste sem nekdy nelist 8x za den a pak tu bude cteni hafa :))))
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

PavolR píše:Podivej se na navod na foru, nebo nainstaluj operu a tam to bezi v pohode. :) :) :)
Na návod jsem nekoukal, jen jsem to zkoušel v opeře a nic :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zamčeno