Hry, paření, atd. :-)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bob van Sikorski
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
no na fallouty nedam dopustit, zejmena na dvojku. dune2 byla taky totalne navykova. z realtime strategii asi nejvice ze vsech (snad krome na kratky cas enfos extravaganza modu do warcrafta III)Darkmoor píše:To já spíš Dune 2, na tu nikdy nezapomenu, nepřekonatelná věc na poli strategieM1.LaN píše:Nezapomenutelna hra, je pro me Falout 2 a DUNE 2000, u nich jsem stravil tolik hodin, ze to neni ani mozny ...![]()
Ale Fallot i Fallout 2 jsou rozhodně skvělí taky, ale zase RPG
jo btw panove, znate nekdo icytower?
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jj, Fallout 1 a 2, to jsou modly, dale proparene noci u Balduru, IceWindDalu a Planescapu, to byly take krasne casy. Nejlepsi casozrout byl ale u me asi Might and Magic VI, pise se, ze snad prumerny bezny cas na dohrani je cca 250 hodinM1.LaN píše:Nezapomenutelna hra, je pro me Falout 2 a DUNE 2000, u nich jsem stravil tolik hodin, ze to neni ani mozny ...

Neco pro pametniky...
Zdalipak vzpominate na hru Defender of the Crown?
Jako fakan jsem se u ni vyradil neskutecne, ackoliv sla relativne rychle dohrat, klavesnice kaput, prazdniny taky
Ledasktera dnesni hra se s ni co do zabavy a napeti neda srovnat.
Priblizim:
rytir na koni dobyva a sjednocuje anglii, v tehdejsi dobe prulomova CGA grafika, hra cca 2MB, vylazeny zvuk na PC speakru.
Pozadavky na PC:
CGA, 640kB (is enough for anybody
), HDD 10MB, MSDOS 3.0, CPU 4,75MHz (nebo 4,68? kurnik, uz si nepmatuju)
- ano, jedna se o stary dobry PC XT
Jako fakan jsem se u ni vyradil neskutecne, ackoliv sla relativne rychle dohrat, klavesnice kaput, prazdniny taky
Ledasktera dnesni hra se s ni co do zabavy a napeti neda srovnat.
Priblizim:
rytir na koni dobyva a sjednocuje anglii, v tehdejsi dobe prulomova CGA grafika, hra cca 2MB, vylazeny zvuk na PC speakru.
Pozadavky na PC:
CGA, 640kB (is enough for anybody
- ano, jedna se o stary dobry PC XT
Jo, pamatuji. Stravil jsem u toho nejeden vecer. btw, videl jsem i nejake remakes s novejsi grafikou atp., ale na to puvodni to proste name.shafa píše:Neco pro pametniky...
Taky pamatuji hadky o tom, jestli je lepsi PC nebo Amiga. V te dobe byla verze na Amigu samosebou lepsi (graficky i zvukove), stejne jako napriklad prvni Test Drive.
Hadky pokracovaly s Andrejem Anastazovem i Honzou (ICE)...v te dobe to jeste nebylo jasne, protoze Amiga byla na hry lepsi, Mac byl na grafiku a PCcko degradovano vetsinou uzivatelu na psaci stroj a ucetni masinu.
Jak se zda, PC do sebe leccos integrovalo a Andrew i ICE presli na PC a tim bylo vyresene.
A ze budou hry jen na CD a diskety umrou mi take malokdo na zacatku 90. let veril...
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja pamatuju spoustu casu u hry UFO: Enemy unknown. Nevim proc ale desne me to bavilo. Zajimat cizaky, vyslichat, je, vyvijet ufounske letouny
Parada.
A jinak hitovky jako Fallout no proste parada. Jagged Aliance 1 a halvne 2 uplne parada. Dvojka byla asi posledni hra v novodoby dobe PC her, ktera me chytla.
A casopis Exalibur a jeho redakce
Kde je mu/ji konec
(a ty amize vlastne taky
)
8 Palcovy diskety... krasnej kus plastu
...
...
...
PS: Neni neco lepsiho, popripade dokonce sitovyho na bazi Jagged Aliance2? Ale opravdu dobre zpracovany? Jinak, az brzy dohraju UFO(parim ho na notebooku v posteli, clovek leckdy nemusi o vikendu ani vylist z postele
) tak asi rozehraju JA2 
Vzhledem k tomu ze na hrani her mam tak jeden vikend za 1/4 roku, to budu hrat dlouho
A jinak hitovky jako Fallout no proste parada. Jagged Aliance 1 a halvne 2 uplne parada. Dvojka byla asi posledni hra v novodoby dobe PC her, ktera me chytla.
A casopis Exalibur a jeho redakce
8 Palcovy diskety... krasnej kus plastu
...
...
...
PS: Neni neco lepsiho, popripade dokonce sitovyho na bazi Jagged Aliance2? Ale opravdu dobre zpracovany? Jinak, az brzy dohraju UFO(parim ho na notebooku v posteli, clovek leckdy nemusi o vikendu ani vylist z postele
Vzhledem k tomu ze na hrani her mam tak jeden vikend za 1/4 roku, to budu hrat dlouho
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jednu mám schovanou doma, vešlo se na ni tehdy neskutečných 320KbBlackhat píše: 8 Palcovy diskety... krasnej kus plastu![]()
Naposledy upravil(a) forest dne čtv pro 01, 2005 9:24 am, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, taky si to obcas dam znovu. Stejne jako Settlers II nebo Warcraft II. Z novych hraju jen Unreal Tournament a SOF.Potoo píše:Koukam že každý má nejakou tu svoji hitovku, u který zabil slušnou část života, tak přidám i svoji Civilizaci jedničku. Ta se dala hrát dokola a dokola a nikdy to nebylo stejny
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Tohle sem pařil ještě na Commodore C64 což byl můj první comp. Kam se v té době hrabalo ZX Spectrum nebo Didaktikshafa píše:Neco pro pametniky...
dejv
- Kapros
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na mém 8-mi bitovému Didaktiku pařil hlavně Dizziho, Lotus Esprit Turbo Challenge a Great Escape (snad jedna z prvních her, kde se hlavní postava ovládala z třetího pohledu). Jinak si matně pamatuju, že jsem na Didaktiku hrál přechůdce Dooma a Quaka (nevím jak se to už jmenovalo, ale místo zbraně se házelo kamenem a postava se pohybovala po nějakém hradě). Žádné polygony, textury jenom čtverce, obdélníky a zvuk z vysavače.
Jinak plně souhlasím s Falloutem 2 ten byl jedinečný.
Ať pátrám po tomto dredu nikdo z Vás si neoblíbil Diabla, Diabla 2, Diabla 2:LoD ?? V Diablu 2:LoD jsem to dotáhl na 97 úroveň s necromancerem.
Jinak plně souhlasím s Falloutem 2 ten byl jedinečný.
Ať pátrám po tomto dredu nikdo z Vás si neoblíbil Diabla, Diabla 2, Diabla 2:LoD ?? V Diablu 2:LoD jsem to dotáhl na 97 úroveň s necromancerem.