Hry, paření, atd. :-)

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Nezapomenutelna hra, je pro me Falout 2 a DUNE 2000, u nich jsem stravil tolik hodin, ze to neni ani mozny ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

M1.LaN píše:Nezapomenutelna hra, je pro me Falout 2 a DUNE 2000, u nich jsem stravil tolik hodin, ze to neni ani mozny ...
To já spíš Dune 2, na tu nikdy nezapomenu, nepřekonatelná věc na poli strategie :P
Ale Fallot i Fallout 2 jsou rozhodně skvělí taky, ale zase RPG :wink:
Per aspera ad astra!

Obrázek
Bob van Sikorski
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bob van Sikorski »

Darkmoor píše:
M1.LaN píše:Nezapomenutelna hra, je pro me Falout 2 a DUNE 2000, u nich jsem stravil tolik hodin, ze to neni ani mozny ...
To já spíš Dune 2, na tu nikdy nezapomenu, nepřekonatelná věc na poli strategie :P
Ale Fallot i Fallout 2 jsou rozhodně skvělí taky, ale zase RPG :wink:
no na fallouty nedam dopustit, zejmena na dvojku. dune2 byla taky totalne navykova. z realtime strategii asi nejvice ze vsech (snad krome na kratky cas enfos extravaganza modu do warcrafta III)

jo btw panove, znate nekdo icytower? :D
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

jo btw panove, znate nekdo icytower? Very Happy
No jasne, perfektni hopsacka, to je vzdycky nadavani, kdyz spadnu :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Potoo
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Potoo »

Koukam že každý má nejakou tu svoji hitovku, u který zabil slušnou část života, tak přidám i svoji Civilizaci jedničku :). Ta se dala hrát dokola a dokola a nikdy to nebylo stejny :)
Obrázek
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Jj, Fallout 1 a 2, to jsou modly, dale proparene noci u Balduru, IceWindDalu a Planescapu, to byly take krasne casy. Nejlepsi casozrout byl ale u me asi Might and Magic VI, pise se, ze snad prumerny bezny cas na dohrani je cca 250 hodin :shock: . Pravda, ze jsem s tou hrou zapasil dobre dva mesice :D, jeste dnes zamackavam slzu. Snad se jeste nekdy podivam do Noveho Sorpigalu a do hradu Ironfist :( .
Obrázek
Pentagun
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pentagun »

Ja uz asi 8 mesicu hraju Lineage 2 a porad mne to neprestalo bavit :twisted: . Hodin kolik sem na tehle onlinovce nahral radsi ani nepocitam. Jinak hry jako Fallout1/2;Jaged Aliance 2; Gothic 1/2 tak na tech sem stravil take hodne casu. Nejlepsi hrou stejne pro mne navzdy zustane Transport Tycoon :wink:
shafa

Příspěvek od shafa »

Neco pro pametniky...
Zdalipak vzpominate na hru Defender of the Crown?
Jako fakan jsem se u ni vyradil neskutecne, ackoliv sla relativne rychle dohrat, klavesnice kaput, prazdniny taky
Ledasktera dnesni hra se s ni co do zabavy a napeti neda srovnat.

Priblizim:
rytir na koni dobyva a sjednocuje anglii, v tehdejsi dobe prulomova CGA grafika, hra cca 2MB, vylazeny zvuk na PC speakru.
Pozadavky na PC:
CGA, 640kB (is enough for anybody ;-) ), HDD 10MB, MSDOS 3.0, CPU 4,75MHz (nebo 4,68? kurnik, uz si nepmatuju)
- ano, jedna se o stary dobry PC XT
Honza

Příspěvek od Honza »

shafa píše:Neco pro pametniky...
Jo, pamatuji. Stravil jsem u toho nejeden vecer. btw, videl jsem i nejake remakes s novejsi grafikou atp., ale na to puvodni to proste name.
Taky pamatuji hadky o tom, jestli je lepsi PC nebo Amiga. V te dobe byla verze na Amigu samosebou lepsi (graficky i zvukove), stejne jako napriklad prvni Test Drive.
Hadky pokracovaly s Andrejem Anastazovem i Honzou (ICE)...v te dobe to jeste nebylo jasne, protoze Amiga byla na hry lepsi, Mac byl na grafiku a PCcko degradovano vetsinou uzivatelu na psaci stroj a ucetni masinu.
Jak se zda, PC do sebe leccos integrovalo a Andrew i ICE presli na PC a tim bylo vyresene.
A ze budou hry jen na CD a diskety umrou mi take malokdo na zacatku 90. let veril...
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Tak ja pamatuju spoustu casu u hry UFO: Enemy unknown. Nevim proc ale desne me to bavilo. Zajimat cizaky, vyslichat, je, vyvijet ufounske letouny :) Parada.
A jinak hitovky jako Fallout no proste parada. Jagged Aliance 1 a halvne 2 uplne parada. Dvojka byla asi posledni hra v novodoby dobe PC her, ktera me chytla.

A casopis Exalibur a jeho redakce :) Kde je mu/ji konec :) (a ty amize vlastne taky :) )

8 Palcovy diskety... krasnej kus plastu :)
...
...
...
PS: Neni neco lepsiho, popripade dokonce sitovyho na bazi Jagged Aliance2? Ale opravdu dobre zpracovany? Jinak, az brzy dohraju UFO(parim ho na notebooku v posteli, clovek leckdy nemusi o vikendu ani vylist z postele :) ) tak asi rozehraju JA2 :)
Vzhledem k tomu ze na hrani her mam tak jeden vikend za 1/4 roku, to budu hrat dlouho :)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Blackhat píše: 8 Palcovy diskety... krasnej kus plastu :)
Jednu mám schovanou doma, vešlo se na ni tehdy neskutečných 320Kb :lol: a když na ni něco budu chtít nahrát, tak kamoš má dokonce schovanou i tu mechaniku.
Naposledy upravil(a) forest dne čtv pro 01, 2005 9:24 am, celkem upraveno 1 x.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Potoo píše:Koukam že každý má nejakou tu svoji hitovku, u který zabil slušnou část života, tak přidám i svoji Civilizaci jedničku :). Ta se dala hrát dokola a dokola a nikdy to nebylo stejny :)
Jo jo, taky si to obcas dam znovu. Stejne jako Settlers II nebo Warcraft II. Z novych hraju jen Unreal Tournament a SOF.
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Na settlery jsem malem zapomel. Pamatuju jak jsme s dvema mysma na jednom kompu parili v noci pod perinou s kamosem :) Paradni vec :)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

shafa píše:Neco pro pametniky...
Tohle sem pařil ještě na Commodore C64 což byl můj první comp. Kam se v té době hrabalo ZX Spectrum nebo Didaktik :D Pak sem kámošovi záviděl Commodore C128. Dodnes si pamatuju, že C64 měla po startu volno 38 911 bajtů :D Na 5 a 1/4 disketu se vešlo 170kB a mechanika mě stála (teda rodiče) 5100Kč(možná ještě Kčs) :D
dejv
Kapros
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapros »

Já jsem na mém 8-mi bitovému Didaktiku pařil hlavně Dizziho, Lotus Esprit Turbo Challenge a Great Escape (snad jedna z prvních her, kde se hlavní postava ovládala z třetího pohledu). Jinak si matně pamatuju, že jsem na Didaktiku hrál přechůdce Dooma a Quaka (nevím jak se to už jmenovalo, ale místo zbraně se házelo kamenem a postava se pohybovala po nějakém hradě). Žádné polygony, textury jenom čtverce, obdélníky a zvuk z vysavače.
Jinak plně souhlasím s Falloutem 2 ten byl jedinečný.
Ať pátrám po tomto dredu nikdo z Vás si neoblíbil Diabla, Diabla 2, Diabla 2:LoD ?? V Diablu 2:LoD jsem to dotáhl na 97 úroveň s necromancerem.
Odpovědět