takze rikate,ze jakmile bude co pocitat je lepsi si stahnout najednou alespon tak 10-20 jednotek abych jich mel co nejvice na pocitani? kazdou chvili to dochazi
U LHC se výpadkům jednotek nevyhneš, vždy jich pustí několik desítek tisíc (či set tisíc) a když se spočítají, tak analyzují získaná data, což někdy trvá týden, někdy více. Nejlepší je kombinace LHC a nějakého jiného projektu, vyhovuje mi LHC a CPDN, kdy mi teď běží CPDN a dyž zase LHC pustí jednotky, CPDN pauznu.
dejv
tak to jsme na tom stejne,ja mam taky LHC a CPDN ale u LHC mi prijde nejlepsi pridelovani kreditu,co mam garantovano to dostanu,nekdy i vice a ne jako u jinych projktu
Lesmen píše:tak to jsme na tom stejne,ja mam taky LHC a CPDN ale u LHC mi prijde nejlepsi pridelovani kreditu,co mam garantovano to dostanu,nekdy i vice a ne jako u jinych projktu
U kreditu jsou 2 stavy. Pozadovano a obdrzeno. Pozadujes kredit za procesorovy cas. Obdrzis kredit prostredniho z prvnich 3, kteri jednotku dopocitaji spravne. Pokud spoctes neco jineho nez ostatni, tak nedostanes nic. Tohle je princip u LHC i jinych projektu, kteri maji quorum.
Libor