Hlasoval jsem pro 9-10.12, jelikož 2-3.12 fakt nemůžu (bude zabíjačka a praseti by se to asi těžku vysvětlovalo ) a příští týden by to bylo na domluvu asi moc narychlo.
Pokud Ford bude brát celou rodinku, tak já vezmu taky ženu a Ladunku
Aspoň by se ženský seznámily a jelikož obě toho ví o BOINC docela dost, tak jsou vlastně také členy týmu
Naposledy upravil(a) forest dne pát lis 18, 2005 2:02 pm, celkem upraveno 1 x.
Stal se mi nedopatrenim, ze jsem se na dial-upu snazil spechat (coz je samo o sobe protimluv) a na cizi klavesnici a mysi jsem se uklepl a dal "nemuzu" misto vyhovujiciho terminu 9-10.12. Takze jsem se opravil
Taky bych se rád zůčastnil, ale příští týden jsem služebně pryč, další víkend žena pracuje (takže hlídám mladou) a ten poslední slaví dcera 6-té narozeniny
Má to někdo, ale smůlu
Na jarním CNT con Beskydy 2006 (nebo někde jinde) se mnou můžete počítat
Prosím o přesun mého hlasu z 9-10.12 na příští pátek a sobotu 25-26.11, děkuji.
Nějak jsem doma po konzultaci se ženou usoudil že příští víkend by byl ten nejlepší
Naposledy upravil(a) forest dne pát lis 18, 2005 10:54 pm, celkem upraveno 1 x.
Tak to zatim vypada na setkani uz pristi tyden. To muzem cela rodina i s detmi a zustavame az do nedele, tak vemte taky sve ratolesti a drahe poloviny!
no konečně se to začíná hýbat. tak ještě zatím to opravdu vypadá na příští týden. no možná by to bylo nejlepší, protože snížek padá
už tady mám, dobrých 10 cm¨
2dejv díky za úpravy, ale když jsem dal editaci 1 zprávy tak jsem tam tu možnost neměl