jinak co se mi líbilo - mněli tam takové pěkné srandy, co mněly asi 3 ramena a dělalo se s tím v 3D programech. Jednen fungoval tak, že se špička zařízení přiložila na určité místo oběktu co byl na stole a potvrdilo se, voala a za chvíli byl přesný 3D model v počítači...nebo taky takový, kterým se jakoby tlačilo nebo tahalo za hmotu - na monitoru to vypadalo jako plastelína a tou hračkou se dalo na některých místech zatlačit, nebo zatáhnout, prostě jako by ten oběkt ležel před váma....to by bylo super mít doma
další co ještě stálo za to byla výstava starých počítačů, procesorů a podobně, alespoň jsem viděl naživo to, o čem jsem věděl jen teoreticky.....no ale asi nejlepší chvíle z Invexu byla, když jsem si dal studenou klobásku s rohlíkem, a pak když jsme si s kámošem sedli na obrubník a četli si LinuxExpres
no na závěr tedy - nevím jestli ještě někdy pojedu, uvidí se časem, jenom nevím, co budu psát na tu školní práci, moc věcí mně tam nezaujalo
btw: už mi to asi leze na mozek...jsem do písemky ve škole psal "výroby řízená počítačem" (nebo tak nějak) CNT místo CNC
naštěstí jsem si toho na poslední chvíli všimnul