SkoroHonza píše:Puvodni logo pred 20 lety?
User of the day
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Dik vsem za pozitivni hlasovani. Taky by me zajimalo, jestli to hlasovani ma vliv na zvyseni pravdepodobnosti byt vyvolen, nebo vubec nejaky vliv na cokoli jineho. Pocitam, ze lidi s velikym negativnim hlasovanim mozna nejakym zpusobem cenzurujou, ale zatim jsem nikdy zadny efekt nepostrehl. Par lidem z tymu jsem ted na pozitivni hodnoceni take kliknul, ale nikde zadny vysledek nevidim.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Trux, len aby si ta potom Extraterrestrial Sillies nepodali ked pridu...
Mozno dovezu nove technologie ako napr. Sillycon Graphics atd..
)
Mozno dovezu nove technologie ako napr. Sillycon Graphics atd..
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Jo, to Sillycon je dost dobry - navic ve francouzstine "con" je ekvivalent naseho "c*rak", ci presneji "p*cus". Jeste zbyva Graphics - jedine, co me napada, je "Graflicks", coz by ve francouzstine foneticky bylo "tlusti fizlove". Takze, pokud by na me skutecne poslali "blby tlusty fizlacky pic*sy", nebo "blbe zp*cene tluste fizly", tak mam obavu, ze jsou me dny skutecne sectenyDuro Kotulic Bunta píše:Sillycon Graphics atd..
PS: omlouvam se za vulgarni vyrazy. Martin at si prosim prikryje obrazovku, nebo hlavu.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

on totiž chlapec začal chodit na střední školu a tak než se tam trochu přispůsobilforest píše:Ten chlapec se nějak dlouho už neozval![]()
Připojuji se ke gratulantům
právě jsem dočetl všechno co jsem sledoval přes RSS, takže mi uteklo jenom to, co se tu oběvilo když nejel internet nebo Opera...
uset of the day už posílají snad všechny projekty do mailu, už nevím kdo začal ale je to určitě dobré
u Einsteina už jsem myslím podruhé, u BURPu jsem byl, a dál už si nepamatuju....tak velkou sbírku jako forest ještě nemám
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: