Mobil na psaní

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Takže jsem nakonec pořídil Nokii 9210i která má i české prostředí, barevičky a velice dobře se na ní píše.
Má klasický excel, word a dalších mnoho vychytávek. To celé jsem pořídil za necelé 2.000,- takže prozatím spokojenost, akorát ten 300 stránkový návod než přelouskám, to bude asi chvilku trvat :lol:
Hry jsou na to také docela povedené, takže mně slouží i pro odreagování.
Děkuji všem kdo mně s výběrem pomohli zde i po ICQ :idea:
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 09, 2005 10:16 am, celkem upraveno 1 x.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Prijemnou zabavu :D :D :D
Obrázek
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jen pár dalších postřehů a možností tohoto mobilu, pokud by si ho ještě po tak dlouhé době někdo chtěl pořídit jako já, jelikož mě stále více překvapuje, co se na něj dá všechno sehnat :wink:
Na paměťovou kartu (momentálně 128MB) jsem úspěšně nahrál spoustu her, včetně DOOMa :wink:
Dále jsem do mobilu nainstaloval DOS 6.22, windows 3.11 a pár věcí co na těchhle systémech fungují a stačí jim těch pár MB operační paměti a 595kb základní paměti v DOSu.
Také bezproblémově přehrává video soubory a i na jeho stáří přehrává mp3 a má ICQ.
Jen taková perlička, díky jednomu z mnoha podpůrných prográmků jde použít tento mobil i jako dálkové ovládání na téměř jakoukoliv TV :lol:
Momentálně na něm testuji emulátor ZX spektra a C64.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Možnosti Symbianu jsou prakticky neomezené, v mém mobilu sem měl kdysi taky spoustu programů a jen zíral co to všechno umí, v mobilu sem měl dva kompletní filmy, když sem občas jel kdysi do práce vlakem, tak sem se koukal na film, aby to rychleji uteklo, přehrávač mp3 je samozřejmost i když to není nic moc. GPS software, pak sem si na netu mohl prohlédnout mojí trasu (když sem jel třeba autem do Prahy). Dálkové ovládání je už takový evergreen, doma mi na tv nefunguje, ale občas když vezu máti nakoupit, tak jim v hypernově povypínám všechny televize ať je sranda. :D
Ještě tu mám obligátní ICQ, mIRC (menší datové přenosy, rychlejší odezva), pochopitelně jiný browser než byl v základu, pár her, lepší kalendář, atd. Člověk na to musí mít čas, aplikací na Symbian jsou tisíce možná desítky tisíc. Kdo se chce kravit, nechť si smartphone se Symbianem pořídí. :D
dejv
Zamčeno