Nejde nic.

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
rew

Nejde nic.

Příspěvek od rew »

Mam problem, jsem vcelku zacinajici a mam problem. Po kazdem spusteni bionicu me pise spojeni selhalo a nejde ani pridat projekt. Co s tim? A proc to dela? Diky
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Vítej na fóru.
1. Odinstaluj Boinc Managera.
2. Smaž ručně adresář kde byl Boinc manager naistalován(dále jen BM).
3. Nahoď třeba verzi 4.45 či beta verzi 4.72 - byť je to beta verze, tak mi funguje bez problémů.
Pokud i přesto dostaneš onu hlášku, tak přes menu BM Soubor -> Zvol počítač -> napiš tam localhost. Pokud ti nefunguje nějaký projekt, je nutné doložit výpis z BM. Článek o BM.
dejv
thales
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thales »

Jsi připojen přes modem, nebo máš pevné připojení ??
***Nikdy nepřemýšlím o budoucnosti, protože přichází přiliš rychle.***
Albert Einstein

Obrázek
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Mě se taky na jednom starším kompu , který neměl sítovku na desce, nechtel BOINC Magor připojit....ale po tom co jsem přidal sítovku do slotu a nainstaloval sít tak se magor automaticky připojil...je fakt že tam mám W98 a nevím jestli se ten problém nedá vyřešit i jiným způsobem (protože jsem to už nepotřeboval řešit)......víte někdo jestli pro správný běh Boinc Managera je potřeba mít v systému nainstalovanou sít?
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Bony píše:Mě se taky na jednom starším kompu , který neměl sítovku na desce, nechtel BOINC Magor připojit....ale po tom co jsem přidal sítovku do slotu a nainstaloval sít tak se magor automaticky připojil...je fakt že tam mám W98 a nevím jestli se ten problém nedá vyřešit i jiným způsobem (protože jsem to už nepotřeboval řešit)......víte někdo jestli pro správný běh Boinc Managera je potřeba mít v systému nainstalovanou sít?
Síťovku nemám,akorát ADSL modem (externí) a chodí to v pohodě.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak je možné že stačí mít vytvořené nějaké sítové připojení a asi je jedno jaké....na tom compu co jsem popisoval tak tam původně nebyl nainstalovaný ani modem ani sítovka.... 2 Higgi : a máš na tom compu W98 ?
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Bony píše:....na tom compu co jsem popisoval tak tam původně nebyl nainstalovaný ani modem ani sítovka
Jo, to pak neni divu. Pokud neni nainstalovana ani sit ani modem, pak neni vubec nainstalovan TCP/IP protokol, knihovny, sockety a dalsi veci s tim souvisejici - ty kazdopadne jsou pro BOINC zapotrebi.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

No tak to se potom objasnuje. :lol: :D Díky Truxi za objasnění problému..myslel jsem si tedy správně že je potřeba nějaké sítové spojení aby Boinc fungoval...Nebylo by OK umístit toto zjištění do FAQ BOINC ? Přeci jenom někdo může chtít přenášet Boinc na jiný comp kde má inet a bude se divit proč mu Boinc nejede na tom původním compu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Bony píše:....Nebylo by OK umístit toto zjištění do FAQ BOINC ?....
Doplněno.
dejv
rew

Příspěvek od rew »

Nejde vubec nic, zkousel jsem i 4.72, i localhost, i smazani a milionkrat nainstalovani a nic. Pripojeni mam CDMA. Fakt nevim.
rew

Příspěvek od rew »

Nezobrazuji se ani vypisy, tak nemuzu nic poslat
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Zkus to nainstalovat jako sluzbu a pripoj se na to pomoci BoincView (http://boincview.amanheis.de/). Navod na instalaci v cestine je urcite nekde tady (zkus vyhledavani). Pokud se nemuzes zalogovat pomoci BOINC manager, BoincView ti snad alespon ukaze chybove hlasky. Jinak pokud jsi za firewallem s proxy serverem, budes ho muset nastavit i v BOINC klientu (jde to pekne i pres BoincView).
Zamčeno