Polovicni kredit
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Polovicni kredit
Ehm nevi nekdo proc mam u nekolika jednotek pridelen presne polovicni kredit nez dostali ostatni clenove pracovni grupy? treba zde. Jestli mi to nepuli kvuli HT 
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Pokud vim, tak se bere median ocekavanych (claimed) kreditu, ktere se prideluji podle skore v benchmarku a doby vypoctu. Je to trochu nespravedlive pro lidi s pomalejsimi CPU, pokud treba nekdo pocita jednotku SETI na Celeru 600 15 hodin, ma ocekavany kredit kolem 150 bodu, ale pokud stejnou jedntku pocitaji dalsi dva borci s kompem, jako ma treba Forest - 4 GHz HT Pentium 4
, tak nakonec kazdy dostane 20 kreditu a je to...
Podle toho odkazu to ale vypada, ze za jednu WU ti dali polovinu, nez ostatnim, kteri to take pocitali... tak to fakt nechapu
Podle toho odkazu to ale vypada, ze za jednu WU ti dali polovinu, nez ostatnim, kteri to take pocitali... tak to fakt nechapu

-
aitom
neprideleny kredit
Tak to ja jsem celkem nastvany. Ne ze by me na tom zalezelo, ale za zadnou jednotku mi nepridelili kredit. Proste Validate state - Invalid. Proc? Einstein mi jede v pohode, tak nevim proc invalid. Kdyz maji ten svuj program podelany, tak se jim na to asi vykaslu.
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ja bych predevsim hledal chybu na sve strane a nikoliv na strane CERNu a uz vubec bych jim nenadaval.
Typicka ukazka zuriveho anonyma
A nyni k problemu...funkcnost jednoho projektu zdaleka neznamena funkcnost ostatnich...viz SETI vs CPDN.
Copak mas za masinku a nejaky OC? teploty cpu + nb?
Treba mne se behem veder stalo ze muj XP-M 1800@2450 se zacal ponekud prehrivat a prave LHC mi hazelo chyby takze jsem musel trosku podtaktit...shodou okolnosti jsem take pocital jeste Einsteina...zde zadny problem nebyl.
Z vlastni zkusenosti a take z nazoru ostatnich clenu teamu musim konstatovat ze prave LHC a CPDN jsou nejnachylnejsi na stabilitu systemu. Pokdu i po prezkoumani stability budou potize pretrvavat tak bych proste pocital projekty kde je vsechno v poradku

Typicka ukazka zuriveho anonyma
A nyni k problemu...funkcnost jednoho projektu zdaleka neznamena funkcnost ostatnich...viz SETI vs CPDN.
Copak mas za masinku a nejaky OC? teploty cpu + nb?
Treba mne se behem veder stalo ze muj XP-M 1800@2450 se zacal ponekud prehrivat a prave LHC mi hazelo chyby takze jsem musel trosku podtaktit...shodou okolnosti jsem take pocital jeste Einsteina...zde zadny problem nebyl.
Z vlastni zkusenosti a take z nazoru ostatnich clenu teamu musim konstatovat ze prave LHC a CPDN jsou nejnachylnejsi na stabilitu systemu. Pokdu i po prezkoumani stability budou potize pretrvavat tak bych proste pocital projekty kde je vsechno v poradku
-
aitom
chyby
teploty jsou v poradku. Procesor sice pretaktovany mam, ale zadny z testu na stabilitu systemu neukazal, ze by doslo k nejakym chybam. I kdyz souhlasim, ze podle tvych zkusenosti to muze byt pricina. Proste jsem LHC stopnul a misto nej jsem dal predictor. LHC pustim az si koupim vodnika
.
Takze dik za odpoved. Akorat jedna pripominka k tomu zurivemu anonimu. Nehlede na toho smailika me to celkem urazi. Registrovany nejsem, protoze kdyby jsem se mel registrovat vsude, tak se z toho zblaznim.
A nastvany jsem hlavne kvuli tomu, ze mi to v podstate jelo zbytecne, bez toho aby bylo patrne, ze neco neni v poradku (az na vysledky jednotek [ale kolik lidi to kontroluje]). Takze zpousta promarneneho CPU casu na neco kde je vysledek k nicemu. A to je v primem rozporu s tim, proc mam vubec snahu neco pocitat.
Takze dik za odpoved. Akorat jedna pripominka k tomu zurivemu anonimu. Nehlede na toho smailika me to celkem urazi. Registrovany nejsem, protoze kdyby jsem se mel registrovat vsude, tak se z toho zblaznim.
A nastvany jsem hlavne kvuli tomu, ze mi to v podstate jelo zbytecne, bez toho aby bylo patrne, ze neco neni v poradku (az na vysledky jednotek [ale kolik lidi to kontroluje]). Takze zpousta promarneneho CPU casu na neco kde je vysledek k nicemu. A to je v primem rozporu s tim, proc mam vubec snahu neco pocitat.
- zod
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasim s tvym postojem k nevyuzitemu CPU casu...kez by to takhle bralo co nejvice lidi.
Tva reakce je dosti pochopitelna...mel by jsi videt me kdyz po navratu z dovolene jsem zjistil ze mi 2 PC bezely celkem 8 dni uplne naprazdno
Pokud mas OC PC tak ybch prave hledal problem v tom...nekolikrat se uz zde potvrdilo ze i pretaktovany system stabilni nekolik desitek hodin v Prime95 nemusi byt dostatecne kvalitni aby nespadlo CPDN.
Ta poznamka k anonymu rozhoden nebyla myslena jakkoliv urazlive.
Jen jsem poukazal na typ navstevnika fora co neni registrovan...pravidelne neprispiva no a kdyz zjisti ze nedostava kredit tak posle prispevek jak ho to stve a ze se na to vyprdne
Uz se jich tu par objevilo a vzdycky chudaci tak nastvani ze se konecne pripojili a bud shedulery nejedou nebo nedostavaj kredit. Naprosto prirozena reakce
Pokdu te to urazilo tak se uprimne omlouvam
Tva reakce je dosti pochopitelna...mel by jsi videt me kdyz po navratu z dovolene jsem zjistil ze mi 2 PC bezely celkem 8 dni uplne naprazdno
Pokud mas OC PC tak ybch prave hledal problem v tom...nekolikrat se uz zde potvrdilo ze i pretaktovany system stabilni nekolik desitek hodin v Prime95 nemusi byt dostatecne kvalitni aby nespadlo CPDN.
Ta poznamka k anonymu rozhoden nebyla myslena jakkoliv urazlive.
Pokdu te to urazilo tak se uprimne omlouvam