Problém se spořičem

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
noname

Nefunguje mi spořič...

Příspěvek od noname »

Čauky,

tak jsem se dnes zapojil z nudy do programu a vše se rozběhlo OK. Akorát mne zarazila jedna věc:

Mylslel jsem původně, že BOINCovský spořič bude vypadat nějako jako graf. výstup při analýze a při pokusu o náhled spořiče se PC kousne a příslušný ovládací panel musím ukončit násilím ve správci úloh....

Snažil jsem se na boinc.cz najít jakýoukoliv zmínku o tomto problému (i zde na fóru), ale buď jsem sám, který má takovýto problém, nebo nikdo BOINCovský spořič nepoužívá...

Budu velmi vděčen za jakoukoliv radu. Díky Honza
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Sám nejsi , mě to na jednom kompu kam jsem instlaoval BOINC 4.45 zlobilo ůplně stejně když naběhl spořič , tak se comp kousnul...vyřešil jsem to tak že jsem změnil spořič :lol: a víc jsem to neřešil. A na jiných počítačích jsem ani spořič BOINC nepoužíval. Takže ani nevím jestli nějaká jiná verze zlobí taky.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Nejpravdepodobnejsi je konflikt s grafickou kartou nebo resp. s jejim radicem. Mrkni se na web k vyrobci a updejtni si drajvr na grafiku. Pokud tam maji OpenGL drajvr, tak si ho nainstaluj taky. Pokud mas nekde po ruce jinou kartu, muze vyzkouset taky jestli vymena pomuze.
noname

Příspěvek od noname »

Mockrát děkuju za tip, vše už fachá tak jak má.... Ale když už jsem zde....

Někde na íngliš fóru jsem zahlédl možnost vypnutí té přiblblé rotace přes můj účet, ale nikde to nemohu najít...

Předem děkuju. Honza
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

noname píše:Mockrát děkuju za tip, vše už fachá tak jak má.... Ale když už jsem zde....
Někde na íngliš fóru jsem zahlédl možnost vypnutí té přiblblé rotace přes můj účet, ale nikde to nemohu najít...
Předem děkuju. Honza
To fakt nevim. Sporic jsem nikdy nepouzival. Ale, az se ho nabazis (asi tak po 2 minutach), tak bych doporucil BOINC nainstalovat jako sluzbu, sporic kompletne vypnout a dat misto nej ve Windows jen ten obycejny "blank screen". Cokoli jineho (vcetne SETI screensaveru) ti jenom zbytecne bude uzirat CPU cas, ktery muze BOINC vyuzit mnohem smysluplneji.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

BOINC spořič...

Příspěvek od Higgi »

Tak mě napadlo...když jsem počítal optimalizobvaný SETI nebo Predictor, spořič BOINC vypadal tak,že lítalo po obrazovce logo BOiNC a pod tím název projektu společně se stavem jednotky,která se počítá. To,myslím,moc výkonu neužíralo. Nojo,ale nyní počítám Einsteina+LHC a co čert nechtěl,ti mají grafiku. Nedá se to nějak nafixlovat,aby se zobrazilo jen to BOINC logo? Pokud ne,nechám si mystifikaci,ta taky moc výkonu snad nesežere :wink:.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Zamčeno