Komu se..

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Když už je tu debata o připojení k netu :-) - mám chello kabel 2000/256 kbps za 1200 měsíčně, limit dat 20 GB pro každý směr zvlášť. Překročit se mi to nepovedlo nikdy, víc jak 1-2 dobrý filmy měsíčně nebývá :D Jinak každou sobotu, když jsem u pc, je potřeba sehnat nové díly Stargate. 8) Co se rychlosti stahování týče, na 99 % to jede na maximum, tj. 250 kB/s. A ping, který je potřeba při leteckých soubojích v simulátorech co nejnižší se drží kolem 8 ms v rámci ČR.
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

Uz se tesim na 9. serii stargate a na 2. serii Atlantisu. Ale take jsem zvedavy na 2. serii Battlestar Galactiky :roll:

Zde jsou odkazy na pekne zpracovane webove stranky o techto serialech :

Stargate SG-1
http://www.sg1.cz/index1.htm

Stargate Atlantis
http://www.sga-project.com/

Battlestar Galactika
http://bsg.wz.cz/
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne sob črc 23, 2005 10:51 pm, celkem upraveno 1 x.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Jo, 9 season sg1 a 2 atlantis ujdou, vysílají to každý pátek večer někde v kanadě a v sobotu to je na torrentech :D
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Já mám kompletní druhou řadu SG, jinak nic. To mě pěkně štve. Ale instalovat kvůli tomu nějakýho toho p2p klienta nebudu.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

no já si o p2p můžu nechat jenom zdát hezké sny, ale jinak nic....
co je vlastně zač ten Atlantis a Battlestar Galactiky? Vůbec mi to nic neříká - běželo to někdy u nás?
Jinak teda do SG jsem docela fanatik i když momentálně u mně vede 24 hodin...štve mně jen jediná věc - že nedávají SG od začátku - to bych nakoupil kazety a všechno nahrál :D
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

SG me uchvatil nejdrive film s Russelem - jeden z mych nejoblibenmejsich sci-fi...pamatuju si na premierove vysilani prvnich sezon serialu na Nove...to sem byl ejste na stredni skole a 2 dny v tydnu sem mazal dom driv ze skoly protoze to davali od 14.30 a to se nedalo stihat :lol: Postupne vsak bylo casu mene a mene takze jsem sledovani bohuzel ukoncil...ted zalezi jestli sem doma a pokdu jo tak se samozrejme divam :-)
U me jednoznacne vladne serial Star Trek TNG + Voyager to je proste neprekonatelne :lol:

Co se tyce konektu tak jsme si zaridili soukromou wifi sit jelikoz nehodlam podporovat Telecomunisty. Pevna linka je zrusena...to bylo vyslechu proc ji chceme rusit a jake nam to nabizi vyhody apod. Konekt je 1Mbit omezenej na 256/256 je nas tady na nej asi 15..cena 490Kc...snad se bude zvysovat na 2Mbit...casove ani datove neomezeno...pingy pokud neni vyrazna aktivita tak kolem 15-30ms...stahovacka prumerne kolem 25-30kB...jelikoz PC bezej nonstop tak mi je prakticky jedno kdy se to dotahne. Rychlost an torrentech je dosti kolisava - pouzivam klient Azureus a ten si pekne napichne 400 connections a pak mi obcas vyhazuje pakety pri surfovani na netu.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Kdysi jsem používal NovaTorrent. Jenže pak mi to přestalo stahovat, tak jsem se na to vybodl. Je pravda, že ze začátku to jelo ho dně dobře. Pak jsem přesedlal na MIRC. Nic nesdílíte, jen stahujete. Není to moc spolehlivý, ale u nás v podstatě legální.To mě ale taky přestalo bavit. Začínal jsem s Grokstrem. Příšerná to věc. Už to nechci ani vidět.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

"Nic nesdílíte, jen stahujete" Tohle kdyby dělal každej, tak si stáhneš tak suchý z nosu :D :D
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Stahuju zásadně pomocí DC++, myslím že asi bezkonkurenční prostředí a pokud se nasdílí kolem 10GB, tak mě pustí prakticky kamkoliv i se slabým připojením.

Jinak můj favorit v seriálech jsou Akta X, která právě pomocí DC++ kompletně stahuji :lol: Už mám skoro půlku dílů 1-5 série a už se moc těším až to budu mít komplet. Jsou to verze stažený z Primy, takže nadabované a poměrně v dobré kvalitě (1díl 360MB) i po převodu na DVD.
Naposledy upravil(a) forest dne ned črc 24, 2005 12:30 pm, celkem upraveno 1 x.
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše: co je vlastně zač ten Atlantis a Battlestar Galactiky? Vůbec mi to nic neříká - běželo to někdy u nás?
Bohuzel u nas to nebezi a jeste asi nepobezi dost dlouhou dobu v nasi televizi :cry: Proto existuji DVD ripy 350 MB :wink:
Ted jsem shledl novy dil Stargate Atlantis 1. dil 2. sezony The Siege a je to super 8)
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

dejvidek píše:"Nic nesdílíte, jen stahujete" Tohle kdyby dělal každej, tak si stáhneš tak suchý z nosu :D :D
dejv
Jenže MIRC není p2p síť. Tam se ani sdílet nedá. NEbo sem aspoň nepřišel na způsob, jak sdílet. Teď už je to jedno. Už to nepoužívám.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Bugi: Á tak to jo, nejlepší by bylo, že kolik od tebe lidi stáhnou, tolik toho budeš moci stáhnout ty. :)
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak to bohužel asi nefunguje nikde :?
Většinou si ode mě lidi stáhnou za den asi 3x víc než já od nich, ale už jsem si zvykl. Asi mám na disku zajímavý věci :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak to já kdyby jsem se svým připojením (GPRS) měl odeslat 3X víc než stáhnout...tak nestáhnu skoro nic...mám upraveného clienta na Bittorrent aby jsem měl upload tak 10% toho co stáhnu...když stáhnu 700MB tak zpravidla tak 70MB odešlu.... ale myslím že na rychlost mého uploadu je to dost ...protože když nechám jet upload na max. tak ani nehrozí načíst nějakou běžnou stránku v OPEŘE ( a to jedu i přes CPROXY) ale myslím že zároven se svým downloadem zas až tak moc někoho nezatížím , vzhledem že se v Bittorrentu zdroje dost často vyměnují..Mám denní průměr sosnutých dat kolem 220MB a to stahuji hlavně jenom přes noc.. :)
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Stargate Atlantis - něco mi to říká - nejsou tam náhodou už úplně jiní herci? Mohlo by to být zajímavé, ale byl bych raději, kdyby to zůstalo tak jak to je - lepší obsazení tam snad ani vybrat nemohli....jsem už svědavý jak to bude pokračovat, jak celý seriál dopadne, jak to bude vypadat ve městě Antiků (to by mněly být dva poslední díly poslední série) a tak...
spolu se seriálem 24 hodin je SG můj nejoblíbenějíší seriál vůbec - to si nedovedete představit, jak to vypadalo, když jsme jeli na dovolenou - dva týdny - na jednu kazetu se vleze 5 dílů (video je z roku 1988, takže jen SP, ale jede výborně, ne jako ty dnešní rachotiny, co se rozsypou za 5 let...) takže bylo potřeba vyměnit kazetu. Babička to nechápala a nakonec se mi to povedlo zařídit s bratrancem. Nechal jsem tam i instrukce k videu a vše proběhlo hladce....až na to, že na začátku druhého týdne změnili vysílací čas :evil: :lol:

a Battlestar Galactiky je něco jináho, ne? To už nepatří k SG, nebo jo?

Jinak teda s p2p jsem sice experimentoval a škoda jen, že je to na naší síti nepoužitelné. Download by šel, proxy by to nějak zvládla, ale nikdo se pak nedostal na net, protože se kompletně ucpal Eurotel....upload na to prostě není....
Zkoušel jsem eMule a z toho, co jsem si vyzkoušel a co jsem si o tom v té době přečetl se mně osobně jeví jako nejlepší možnosti eMule a DC++. DC++ je lepší na všechny místní záležitosti, třeba již zmíněné Akta-X v češtině, je tam IMHO dobré to, že vám někdo může udělit friend slot nebo jak to je. Problém, alespoň pro mně, jsou právě HUBy - neměl bych toho moc na sdílení a většina z nich to myslím vyžaduje. Bohužel z mého 20GB HDD se na sdílení moc dat použít nedá - možná bych mohl sdílet tak 3-4 GB....
v eMule je to jiné - tam si od vás někdo stahuje, a za to, že si od vás stahuje data se vám u něj přičítají body. Pokud jich u něj máte hodně, rychleji se pak u něj posunujete ve frontě a dřív se na vás dostane řada....někdy je ve fronte 100 lidí, někdy 1000....to je různé....mám tam většinou kolem 100-200 lidí, u kterých čekám, takže pokud to necháte tak 4 hodiny stát, vetšinou se pak nějaké místo uvolní....když to pak používáte dýl, dostane se na vás za chvíli....škoda že to nemůžu používat, bylo to zajímavé....sledovat, jak se postupně skládá celý soubor....no hold až u nás bude 1 Mbit linka za 500 a 32 kb/s zadarmo tak možná...... :lol:
Odpovědět